Aktywne Wpisy
xiv7 +1155
Duda z uśmiechem mówi że posiedzenie sejmu wyznacza na 13 listopada czyli posłowie biorą przez miesiąc pensje za nic, jakby było na co czekać, i w ogóle mu to nie przeszkadza że Polacy na to płacą, jakieś wakacje są czy coś? Wstyd.
#bekazpisu #bekazprawakow #polityka
#bekazpisu #bekazprawakow #polityka
bronxxx +61
Otwieram nitkę z aktorami, których szanujecie. Warto by było napisać za co ich najbardziej cenicie i w jaką rolę wcielił się najlepiej. Dla mnie osobiście Mel jest aktorem pierwszej klasy. Bardzo wyrazisty. Jako reżyser też wywołuje poruszenie. Dwa jego filmy czyli "apocalipto" i ""pasją" są kunsztem jego pracy. Johnny Depp gra tak świetnie, że po charalteryzacji nie jesteś w stanie poznać kto gra główną role. Ale w filmie "split" James McAvoy grając
a) kończycie technikum, bierzecie staż, jako tako studiujecie zaocznie / kończycie technikum, idziecie na studia dalej w tym kierunku, próbujecie przełożyć staż na po studiach, jak się nie uda przełożyć stażu to i tak jest duża szansa na dobrze płatną prace za biurkiem
b) kończycie technikum, dobieracie sobie na maturę biologie(z której jesteście beznadziejni, ale wiecie, ze jak się przyłożycie to zdacie), wyjeżdżacie na rok #zagranico , zbieracie tam hajs na szkołę, wracacie. Idziecie na studia niezwiązane z technikum(ratownik medyczny).
Które byście wybrali i dlaczego... szukam argumentów dlaczego obydwie opcje są głupie/dobre xD
#debiljez
@zdechly_jez: tylko bez tego studiowania.
Jako ratownik medyczny(kierowca karetki) przynajmniej po części będę spełniona ;)
@zdechly_jez: ratownik to przerąbana praca, no i duże obciążenie psychiczne i presja :/
@kontra: dla mnie lepsze niż praca za biurkiem ::
@zdechly_jez: Chyba bym tak wybrał, ale nie mogę doradzać bo sam nie wiem co mam zrobić :9
Z drugiej strony ratownik medyczny też spoko zawód, 'prawie' jak w grejsach xd