Wpis z mikrobloga

wgl w przypadku osób takich jak nikita terapia ma jakikolwiek sens? nie jestem psychologiem, ale osobiście pierwsze co bym jej powiedział to żeby usunęła onlyfansa - przecież to tak jakby ktoś się skarżył na problemy psychiczne i żarł codziennie mefedron ale nie chciał ani nie próbował go rzucić
#famemma
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sinti: depresja w dzisiejszych czasach to mocno nadużywane słowo, ktoś ma gorszy humor, zostawi go kobieta, dostanie zasłużony hejt w internecie i już #!$%@? coś o depresji, gdzie prawdziwa depresja jest wtedy gdy nie chcę ci się nawet wstać z łóżka, nie masz nawet na to siły, nie chcę się żyć a te #!$%@? influencerskie spłycają temat depresji bo ktoś powiedział o nich kilka słów prawdy w internecie
  • Odpowiedz
  • 1
@Fabriczo: ogólnie masz racje, ale też bez przesady w drugą stronę, depresja może nawracać i tego typu rzeczy jak hejt łatwo to mogą uczynić

ogólnie ja jej akurat wierzę (inna sprawa że tylko sama sobie winna), nie chciałbym być na jej miejscu, już przeorana w necie, tego cameraboja bankowo też już dość ma ale musi z nim być bo inaczej sobie nie poradzi, a poza tym już się boi ponownie
  • Odpowiedz
już teraz jej jedyny atut czyli wygląd się sypie (ona ma 20 lat)

@Sinti: wygląd to jej się posypał w ciągu roku moje znajome ~30 lat które nic nie ćwiczą wyglądają lepiej
  • Odpowiedz
  • 0
@Meserole: no właśnie wiem, miałem nawet zapytać od czego tak się stało? leki? stres? narkotyki? przecież to nie jest normalne jak na moje oko
  • Odpowiedz
  • 1
@Meserole: no ferari jej tą metamorfozę robił nie? to mniej więcej od tamtego momentu się zaczeło, może nie od razu ale mimo wszystko może po czasie dopiero się metamorfoza dopełniła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
gdzie prawdziwa depresja jest wtedy gdy nie chcę ci się nawet wstać z łóżka, nie masz nawet na to siły, nie chcę się żyć

@Fabriczo: #!$%@?.

Zdanie jest zbyt uproszczone i nieprecyzyjne, by właściwie oddać złożoność depresji. Oto kilka
  • Odpowiedz