Aktywne Wpisy
Guz mozgu (2 lub 3 stopień)
W zeszłym tygodniu bylem na konsultacji w #bydgoszcz u dr Furtaka ze szpitala wojskowego. Podobno topowy w kraju jeżeli chodzi o neurochirurgie. Bardzo dobre podejście, konkrety, tak jak lubię. Zasugerował zrobienie rezonansu czynnościowego (o czym żaden lekarz wcześniej nawet nie wspomniał). Dostałem informację, że najlepszy robią w Gliwicach. Człowiek wszystkim się zajął i termin badania mam na 1 października. Tego mi było trzeba żeby
W zeszłym tygodniu bylem na konsultacji w #bydgoszcz u dr Furtaka ze szpitala wojskowego. Podobno topowy w kraju jeżeli chodzi o neurochirurgie. Bardzo dobre podejście, konkrety, tak jak lubię. Zasugerował zrobienie rezonansu czynnościowego (o czym żaden lekarz wcześniej nawet nie wspomniał). Dostałem informację, że najlepszy robią w Gliwicach. Człowiek wszystkim się zajął i termin badania mam na 1 października. Tego mi było trzeba żeby
Kolanka +569
Wołam zainteresowanych ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mireczki otrzymałem odpowiedź na pismo w której prosiłem MRiT o udostępnienie informacji publicznej kiedy telefon w kancelarii został wyłączony (na podstawie słów Hetmana w Radio Zet) przez dzwoniących hejterów, a kiedy został włączony żeby odebrać setki połączeń od polskich rodzin czekających na program kredytu 0 (na podstawie słów WKK).
Wg. mnie odpowiedź całkowicie nie odnosi się do treści mojego wniosku, bo nie pytałem nikogo o opinie tylko o konkretne działanie telefonu w kancelarii w konkretnych dniach, a tryb pracy kancelarii ministerstwa jest chyba jak najbardziej informacją
Mireczki otrzymałem odpowiedź na pismo w której prosiłem MRiT o udostępnienie informacji publicznej kiedy telefon w kancelarii został wyłączony (na podstawie słów Hetmana w Radio Zet) przez dzwoniących hejterów, a kiedy został włączony żeby odebrać setki połączeń od polskich rodzin czekających na program kredytu 0 (na podstawie słów WKK).
Wg. mnie odpowiedź całkowicie nie odnosi się do treści mojego wniosku, bo nie pytałem nikogo o opinie tylko o konkretne działanie telefonu w kancelarii w konkretnych dniach, a tryb pracy kancelarii ministerstwa jest chyba jak najbardziej informacją
Niestety jego polscy przyjaciele zostali...
#polska #usa #rosja #szpiegujo #polityka #bekazlewactwa #bekazlibka
@BezDobry: ? Ilu tych "amerykańskich szpiegów" było wśród wymienionych?
Czytaj więcej
@BezDobry: to nie są amerykańscy szpiedzy, tylko rosyjscy szpiedzy :-)
"Dziś trzech obywateli amerykańskich i jeden amerykański posiadacz zielonej karty, którzy byli niesprawiedliwie przetrzymywani w Rosji: Paul Whelan, Evan Gershkovich, Ałsa Kurmaszowa i Władimir Kara-Murza wracają do domu. Porozumienie, które zapewniło im wolność"
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,31194187,wielka-wymiana-wiezniow-w-ankarze-biden-wydal-oswiadczenie.html
Co więcej ani Amnesty, ani Bart nie napisali nic w obronie tego szpiega, a zwrócili uwagę ze jego areszt jest przedłużany, być
@BezDobry: no nie. To byli rosyjscy szpiedzy vs generalnie obywatele Rosji, opozycjoniści, skazani za krytykę Putina.
Za zarzuty szpiegostwa Amerykanie wsadzają do Guantanamo... A u nas "Hiszpan" miał
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) "Opozycjoniści" dobre to było ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@BezDobry: to ilu z nich miało postawiony zarzut szpiegostwa? Część to krąg zabitego Nawalnego, część to działacze różnych organizacji lub dziennikarze, którzy krytykowali to, co się w Rosji dzieje.
@BezDobry: no i? Czy wszystkim musi się podobać polityka dowolnego rządu? I wszyscy, którym się nie podoba, to szpiedzy?
Zarowno twój nick, jasno wskazujący na osobę rosyjskojęzyczną, jak i poglądy masz prosto z Rosji :-)