Wpis z mikrobloga

@RandyBobandy: o, albo masz tu taki eksperyment, pobawiłem się w grafika w MS Paint ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Po lewej stronie oryginalna twarz Igi w ramce wyciętej z prawej (biały owal to granica pomiędzy tymi kawałkami), po prawej stronie - odwrotnie.

I co? Obrazek po lewej wygląda jak dziewczyna w krótkich włosach (i z nietypowo szeroką czaszką) a to po prawej - jak facet w długich.
KEjAf - @RandyBobandy: o, albo masz tu taki eksperyment, pobawiłem się w grafika w MS...

źródło: image_2024-08-02_021015478

Pobierz
  • Odpowiedz
kisne z wielu komentarzy tutaj, po *uj liczycie to piksele i analizujecie co było zmieniane, obrazek jaki wstawił OP bez wzlędu na to czy oko jest nieco wieksze czy nieco mniejsze jest bardzo sensowny i te wasze analizy mozecie sobie wsadzić w dupe, faktem jest ze wiele kobiet ma twarze mało kobiece delikatnie mówiąc i nasza paleciara do nich też się zalicza, proste jak drut i nie ma co liczyć pikseli
  • Odpowiedz
@darkroman
WYKOPKI I ICH WIEDZA XD

Choroba? Zaburzenie z powodu kariotypu? Ty wiesz jak to ogole działa? XD
Jaką fizjopatologię powoduje inny kariotyp niezgodny z budową fenotypową?
Przecież ten chromosom Y nie pełni żadnej funkcji bo płód nie był wrażliwy na
  • Odpowiedz
@RandyBobandy: nawet na tej twojej przeróbce widac ze to zdjecie wyzej jest delikatnie przerobione. Na twoim wyglada jak baba z krótkimi wlosami, a na tym wyzej juz bardziej jak koleś. Co to w ogole za wycieranie sobie gęby Panią Świątek.
  • Odpowiedz
@placebo_: No niestety facet tenisista z końcówki top1000 z łatwością rozniósłby najlepsze tenisistki grając bez przerwy popijając browarka i paląc szlugi w przerwach. Już sam serwis- facet jak zaserwuje z prędkością 230-240 km/h to jest podniecenie takie jak u kobiet które serwują 180-190 km/h. Z resztą Serena Williams też była pewna i chwaliła się, że jest lepsza od męskich tenisistów, aż w końcu zagrała sparing właśnie z tenisowym emerytem z
  • Odpowiedz
@Filippa No dziękuję, przekonałaś mnie. W sumie to wszyscy jesteśmy po prostu ludźmi, a zabawy w jakieś zero - jedynkowe podziały na kobiety i mężczyzn powodują tylko niepotrzebne zamieszanie. Wszystkie dyscypliny powinny być "open" i startowaliby w nich wszyscy ludzie niezależnie na jakim punkcie spektrum płci się znajdują. W jedynych dyscyplinach byliby lepsi ci z męskiego ekstremum, w innych pewnie ci bliżej kobiecego. Wtedy byłaby pełna równość dla wszystkich.
  • Odpowiedz
całą inbę o rzekome transkobiety mogę podsumować jednym obrazkiem

@placebo_: ten babochłop o którego była inba przecież ma chromosomy XY barany wg. IBA barany XD

Chociaż w sumie to nawet śmiesznie popatrzeć jak te lewicowe woman warriors dostaną oklep od jakiegoś typa który pewnie by był miernym męskim bokserem XD
  • Odpowiedz