Głupie z was faceciki. Kobiety się walą na lewo i prawo korzystając z wolności, a wy co? Dlaczego nie chcecie? Dlaczego jesteście nawet w tym gorsi od kobiet? Hehe.
wracają czasy pierwotne kiedy to na prokreacje miało szansę 20proc samców o genach najwyższej jakości z tą różnicą, że obecnie nie będzie z tego kolejnych wysokiej jakości młodego pokolenia. Religia jako hamulec tego stanu rzeczy przestała mieć znaczenie więc nie ma już szans na odwrót.
@wymiar-sprawiedliwosci: Rodziny wielodzietne to najgorsze co może być, bo to popularne najbardziej wśród biedaków, robienie dzieci licząc, że jakoś to będzie.
@niedasieukryc: Skąd w ogóle pomysł, że ludzie pierwotni się w ten sposób rozmnażali? xD To jedna z głupszych rzeczy, które przeczytałem. Jakbyś napisał, że ruchali się jak szympansy czyli każdy z każdym, to byłoby w tym chociaż trochę prawdy.
ja płacę i się nie wstydzę tego, uczciwa wymiana, dostaję dokładnie to czego potrzebuję, ona również dostaje to czego chce żadnych niedomówień, uśmiech "PO" i miłe słówka "do zobaczenia następnym razem"
Lewacki wysryw niszczący to co najważniejsze czyli rodzinę
@wymiar-sprawiedliwosci: Niezwykle silna ta rodzina, skoro niszczy ja artykulik w Newsweeku. Czyzby wmuszane dekadami po dwie godziny indoktrynacji religijnej w polskiej szkole nic nie dały w porównaniu do potężnego artykuliku z pięcioma zdaniami - nomen omen - na krzyż? Bozia, tradycyjne wart0ści, cywilizacją łacińska i inne fundamenty kultury dawnych czasów byłyby chyba trwalsze, gdyby ulepił je trzylatek z plasteliny. Jak prawactwu nie
@bol_konia_christiana: Głupiemu nie wytłumaczysz. Ty jesteś głupi . To jest jeden z tysięcy małych kamyczków które codziennie robią robotę . Kaniony też nie powstały od razu . Mieszkałem długie lata na tym lepszym zachodzie. Tam jest zwykła zgnilizna moralna podlana kasą. Nie ma się czym podniecać . Rzadko spotkasz normalną, pełną rodzinę .
@wymiar-sprawiedliwosci: widzę, że trafiłem na wybitnego mędrca. To powiedz mi, nie-głupcze, dlaczego w swej mądrości nie zauważyłeś, że lekcje indoktrynacji religijnej to równiez nie jednorazowe wysrywy, ale długoletnie urabianie rozwijających się umysłów? Kiedy wróciłeś z zagranicy, nie-głupcze? Wczoraj? Dlaczego nie udało się uporczywe wpychanie katolicko-narodowej propagandy przez publiczne media? Przecież pisowska zbieranina "0br0ńcow tradycyjnych wart0ści" przez osiem lat miała tv, radio, prasę lokalna, jest imperium rydzyka, gówna ssakiewicza z zarublika na czele i milion prawicowych konfedepisowskich kanałów w internecie. Nawet powstał katoflix, jako katolicka odpowiedź na
Niezwykle silna ta rodzina, skoro niszczy ja artykulik w Newsweeku
@bol_konia_christiana: Jeżeli dzień w dzień massmedia b--------ą cię jakie to dzieci są beznadziejne, pies lepszy, rodzice przeszkadzają w restauracjach jak przychodzą z rodziną, widzisz jak wspólnoty zakazują zabawy dzieciom przed blokiem, jak zamykane są boiska "bo hałas", a na koniec to w ogóle facet to świnia... to ta propaganda zaczyna "działać".
Głupie z was faceciki. Kobiety się walą na lewo i prawo korzystając z wolności, a wy co? Dlaczego nie chcecie? Dlaczego jesteście nawet w tym gorsi od kobiet? Hehe.
#bekazlewactwa #4konserwy #julki #przegryw
wracają czasy pierwotne kiedy to na prokreacje miało szansę 20proc samców o genach najwyższej jakości z tą różnicą, że obecnie nie będzie z tego kolejnych wysokiej jakości młodego pokolenia. Religia jako hamulec tego stanu rzeczy przestała mieć znaczenie więc nie ma już szans na odwrót.
Sam wrzucasz jakis obrazek informujacy ze ludzie dalej uprawiaja s--s dla zabawy. Nic sie tu nie popsulo.
Skąd w ogóle pomysł, że ludzie pierwotni się w ten sposób rozmnażali? xD To jedna z głupszych rzeczy, które przeczytałem. Jakbyś napisał, że ruchali się jak szympansy czyli każdy z każdym, to byłoby w tym chociaż trochę prawdy.
żadnych niedomówień, uśmiech "PO" i miłe słówka "do zobaczenia następnym razem"
@wymiar-sprawiedliwosci: Niezwykle silna ta rodzina, skoro niszczy ja artykulik w Newsweeku. Czyzby wmuszane dekadami po dwie godziny indoktrynacji religijnej w polskiej szkole nic nie dały w porównaniu do potężnego artykuliku z pięcioma zdaniami - nomen omen - na krzyż?
Bozia, tradycyjne wart0ści, cywilizacją łacińska i inne fundamenty kultury dawnych czasów byłyby chyba trwalsze, gdyby ulepił je trzylatek z plasteliny.
Jak prawactwu nie
To powiedz mi, nie-głupcze, dlaczego w swej mądrości nie zauważyłeś, że lekcje indoktrynacji religijnej to równiez nie jednorazowe wysrywy, ale długoletnie urabianie rozwijających się umysłów?
Kiedy wróciłeś z zagranicy, nie-głupcze? Wczoraj?
Dlaczego nie udało się uporczywe wpychanie katolicko-narodowej propagandy przez publiczne media?
Przecież pisowska zbieranina "0br0ńcow tradycyjnych wart0ści" przez osiem lat miała tv, radio, prasę lokalna, jest imperium rydzyka, gówna ssakiewicza z zarublika na czele i milion prawicowych konfedepisowskich kanałów w internecie. Nawet powstał katoflix, jako katolicka odpowiedź na
@bol_konia_christiana: Jeżeli dzień w dzień massmedia b--------ą cię jakie to dzieci są beznadziejne, pies lepszy, rodzice przeszkadzają w restauracjach jak przychodzą z rodziną, widzisz jak wspólnoty zakazują zabawy dzieciom przed blokiem, jak zamykane są boiska "bo hałas", a na koniec to w ogóle facet to świnia... to ta propaganda zaczyna "działać".