Wpis z mikrobloga

@wojtas_mks:

wracają czasy pierwotne kiedy to na prokreacje miało szansę 20proc samców o genach najwyższej jakości z tą różnicą, że obecnie nie będzie z tego kolejnych wysokiej jakości młodego pokolenia. Religia jako hamulec tego stanu rzeczy przestała mieć znaczenie więc nie ma już szans na odwrót.
  • Odpowiedz
@niedasieukryc:
Skąd w ogóle pomysł, że ludzie pierwotni się w ten sposób rozmnażali? xD To jedna z głupszych rzeczy, które przeczytałem. Jakbyś napisał, że ruchali się jak szympansy czyli każdy z każdym, to byłoby w tym chociaż trochę prawdy.
  • Odpowiedz
ja płacę i się nie wstydzę tego, uczciwa wymiana, dostaję dokładnie to czego potrzebuję, ona również dostaje to czego chce
żadnych niedomówień, uśmiech "PO" i miłe słówka "do zobaczenia następnym razem"
  • Odpowiedz
Lewacki wysryw niszczący to co najważniejsze czyli rodzinę

@wymiar-sprawiedliwosci: Niezwykle silna ta rodzina, skoro niszczy ja artykulik w Newsweeku. Czyzby wmuszane dekadami po dwie godziny indoktrynacji religijnej w polskiej szkole nic nie dały w porównaniu do potężnego artykuliku z pięcioma zdaniami - nomen omen - na krzyż?
Bozia, tradycyjne wart0ści, cywilizacją łacińska i inne fundamenty kultury dawnych czasów byłyby chyba trwalsze, gdyby ulepił je trzylatek z plasteliny.
Jak prawactwu nie
  • Odpowiedz
@bol_konia_christiana: Głupiemu nie wytłumaczysz. Ty jesteś głupi . To jest jeden z tysięcy małych kamyczków które codziennie robią robotę . Kaniony też nie powstały od razu . Mieszkałem długie lata na tym lepszym zachodzie. Tam jest zwykła zgnilizna moralna podlana kasą. Nie ma się czym podniecać . Rzadko spotkasz normalną, pełną rodzinę .
  • Odpowiedz
@wymiar-sprawiedliwosci: widzę, że trafiłem na wybitnego mędrca.
To powiedz mi, nie-głupcze, dlaczego w swej mądrości nie zauważyłeś, że lekcje indoktrynacji religijnej to równiez nie jednorazowe wysrywy, ale długoletnie urabianie rozwijających się umysłów?
Kiedy wróciłeś z zagranicy, nie-głupcze? Wczoraj?
Dlaczego nie udało się uporczywe wpychanie katolicko-narodowej propagandy przez publiczne media?
Przecież pisowska zbieranina "0br0ńcow tradycyjnych wart0ści" przez osiem lat miała tv, radio, prasę lokalna, jest imperium rydzyka, gówna ssakiewicza z zarublika na czele i milion prawicowych konfedepisowskich kanałów w internecie. Nawet powstał katoflix, jako katolicka odpowiedź na
  • Odpowiedz
  • 2
Niezwykle silna ta rodzina, skoro niszczy ja artykulik w Newsweeku

@bol_konia_christiana: Jeżeli dzień w dzień massmedia b--------ą cię jakie to dzieci są beznadziejne, pies lepszy, rodzice przeszkadzają w restauracjach jak przychodzą z rodziną, widzisz jak wspólnoty zakazują zabawy dzieciom przed blokiem, jak zamykane są boiska "bo hałas", a na koniec to w ogóle facet to świnia... to ta propaganda zaczyna "działać".
  • Odpowiedz