Wpis z mikrobloga

Różowa ma koty i nie raz mignęło mi na necie, że koty szczają na kompy. Macie coś polecanego, aby kota zablokować przed wejściem pomiędzy blat a górę skrzynki? PC będzie pod stołem. Jest może jakaś siatka i stelaż na wymiary? A może takie szelki do zawieszenia kompa? Tylko wtedy nie ma gdzie uciec gorące powietrze z góry.

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Nemo24: ale ja nie pytam się czy sierściuchy szczają na kompy, tylko czy ktoś używa tego rodzaju zabezpieczeń. Więc mnie nie pouczajcie, bo to nie o to pytanie.
  • Odpowiedz
Kuweta jest automatyczna, ale jak coś się zblokuje pod moją nieobecność

@antarhei: Czyli wydałeś hajs na super duper high tech kuwetę automatyczną, a teraz musisz się martwić czy się nie zablokuje ( ͡º ͜ʖ͡
  • Odpowiedz
@antarhei: jeśli masz przy kocie tylko jedną kuwetę to sam już sobie zrobiłeś niedźwiedzią przysługę.
6 kotów miałem na przestrzeni 15 lat i nigdy mi elektroniki nie zniszczyły.
A jak szczały to na łóżku albo dywanie.
  • Odpowiedz
  • 0
Czyli wydałeś hajs na super duper high tech kuwetę automatyczną, a teraz musisz się martwić czy się nie zablokuje ( ͡º ͜ʖ͡º)

@L3gion: mam ją od roku, wydałem ledwie 1,5k a jest zajebistym gadżetem, ostatnio zablokowała się pierwszy raz kij wie czemu, nie było mnie w domu, kot naszczał na poduszkę. Do tej pory nie było incydentów. Wystarczy dbać.

@ReeceWithouterpoon tak jak
  • Odpowiedz