Wpis z mikrobloga

@errorek95: Aż tak jesteś za mymem? :) Ja rozważałem też takie coś, że wczoraj mieli jakiegoś fuksa itp. Przecież całe życie grali w sumie nic. A dziś grają z atn, którzy są po bootcampach i rozbili nip. Więc może być ciekawie. Co Cie skłoniło na mym? Ich wczorajszza dobra gra?

Ps. niezły ten bet na dignitas, ja bym chyba sie powstrzymał już nie raz tak p---------m :(
  • Odpowiedz
@dexaty: Właściwie to nadal nie mogę się zdecydować co do tego mymu :D Postawiłem to co wygrałem wczoraj, jak dla mnie mouz jacyś wspaniali nie są, a to, że tak zaorali nip jest ściemą i nie wierzę, że nip nie sprzedał tego meczu ;p Mimo to uważam, że mym wczoraj zagrał bardzo fajnie, dzisiejszy mecz jest jak dla mnie 50/50%, więc czemu by nie spróbować postawić na polaków? :)

A
  • Odpowiedz
@dexaty: Zmieniłem zdanie co do meczu mym alternate, zamknąłem oczy i kliknąłem kilkanaście razy change teams po czym wyłączyłem okno przeglądarki, później sprawdzę czy mi się poszczęściło :DD
  • Odpowiedz
@dexaty: A ja byłem trochę zły bo na tym zakładzie dignitas ence wygrałem tylko klucz za 2,58$ i naklejke navi za 0.70$. Teraz natomiast się trochę pocieszyłem, bo coś mnie podkusiło, żeby sprawdzić tę naklejkę w markecie i co? chodzi po 5 euro, no po prostu wygrałem życie :D
  • Odpowiedz