Aktywne Wpisy
aa-aa +425
Jakaś małpa w radiu teraz właśnie opowiada jak to Polacy będą szczęśliwi gdy będą nosić toboły z butelkami do sklepów, chodzi o tą kaucję, no ja jestem bardzo szczęśliwy nie wiem jak wy
WielkiNos +65
Wydziarasy szukają sposobów na przykrycie tatuaży, bo już im się znudziły?
Ojej, jeszcze tylko jakieś 70 lat codziennego patrzenia na ten sam obrazek w tym samym miejscu od rana do nocy dzień w dzień xd
#tatuaze #bekaztwitterowychjulek #makijaz
Ojej, jeszcze tylko jakieś 70 lat codziennego patrzenia na ten sam obrazek w tym samym miejscu od rana do nocy dzień w dzień xd
#tatuaze #bekaztwitterowychjulek #makijaz
dużo lepiej to wygląda gdy jest ciągłość (tym bardziej, że chcę jodełkę) a zastanawiam się czy robi to aż taką różnice, czy ta przy ścianach nie wystarczy? Pomieszczenia nie są zbyt duże. Wiem, że stracę gwarancję, ale kto sktuczenie reklamuje panele?
Jak to u was wygląda?
#remontujzwykopem #mieszkaniedeweloperskie #panelepodlogowe
I tak z niej nie skorzystasz
Robiłem już w ciągłości nawet na krzywych podłogach w WP i wiem że do tej pory nic się nie dzieje. Najważniejsze są dylatacje przyścienne bo z tym jest większość problemów jak zacznie się zakleszczać. Żeby strzeliło przy przelotach pomieszczeń to już musiałby być pech albo gównopanele.
jak układasz panele to dawaj kliniki na końcu przy ścianie żeby finalnie po ułożeniu wszędzie była szczelina
@mkorsov:
"Należy pamiętać o dylatacjach progowych w
Jak dasz gruby i miękki podkład typu xps to pewnie że będą trzeszczały bo ten szajs się ubija do grubości pergaminu w miejscach gdzie najwięcej chodzisz.