Wpis z mikrobloga

@TwojHimars: Dodajesz wpis w systemie oceniania, w którym nie można minusować i pod którym możesz usuwać nieprzychylne ci komentarze, niezależnie od tego, jaką głupotę wysmażysz. Więc de facto wystarczy że zawołasz odpowiednio dużo kolegów/botów w odpowiednio krótkim czasie, jednocześnie odpowiednio szybko usuwając wpisy od osób, które się z tobą nie zgadzają, aby weszło na główną. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Kalifornix: Nie mam kolegów ani botów ( ͡° ʖ̯ ͡°) Wytykasz mi mechanizm, który trole konfederacko-pisowskie same stosują - krótko mówiąc, złodziej krzyczy "łap złodzieja". Tak robią kamiński, ziobro, kaczyński, kowalski etc. Pocieszające, że kasa z FS niedługo wyschnie i skończą się "pospolite ruszenia" gdy będzie głosowanie nad kolejnym pisowskim immunitetem, aresztem dla pisowskiego bandyty czy kręcenie afery gdy kolejny pisowski funkcjonariusz straci posadę.
  • Odpowiedz
odnośnie socjalu skrajne przeciwności.

@Edyward: To dlaczego narodowcy z konfy głosowali za 500+? Narodowi socjaliści z RN zdominowali konfę, bo Korwin się bał konkurencji
  • Odpowiedz
@TwojHimars:

Nie mam kolegów ani botów

Racja, masz "ideologicznych sojuszników", którzy dziwnym trafem rzadko mogą coś przepchać na główną, za to dominują dziwnym trafem tam, gdzie można bez udziału moderacji wycinać niewygodne wypowiedzi pod swoimi postami, że o braku minusowania na mirko nie wspomnę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Kalifornix: Dużo mi przypisujesz co jest milutkie, ale to tylko wytwór twojej chorej głowy xD W mediach społecznościowych opowiadam się wyłącznie za tym by pozamykać pisowców w więzieniach za konkretne rzeczy jakie zrobili przez 8 lat. A sam pis zdelegalizować. Konfederacja odcina się od pisu, ale w awaryjnych sytuacjach głosuje pod pisowskie dyktando, więc wiesz - chronienia bandytów jak romanowskiego czy kamińskiego nie będę w milczeniu tolerował.
  • Odpowiedz
@TwojHimars:

Dużo mi przypisujesz co jest milutkie, ale to tylko wytwór twojej chorej głowy xD

Spójrz na swój OP i powiedz mi, że to nie projekcja xD

Konfederacja odcina się od pisu, ale w awaryjnych sytuacjach głosuje pod
  • Odpowiedz
  • 1
@Kalifornix: Fanatyk, bo domaga się przestrzegania prawa i wyciągania konsekwencji wobec tych co prawo łamią - życzę sobie więcej takich "fanatyków" w kraju a kraj będzie lepszym miejscem do życia. A z tym ciągłym przypisywaniem mi urojonych rzeczy - to jest uleczalne, więc jest jeszcze dla cb nadzieja xD
  • Odpowiedz