Wpis z mikrobloga

#napierala

Piotrek to jest liberał nowego wzoru. Fajny chopak.
Ciekawsza to jest ta jego kumpela Kędzierska. Jej niezdrowa radość po zabraniu Bartosiakowi doktoratu aż wylewała się z twittera. Ktoś ją w ogóle ogarnia? Podobno teraz prowadzi jakieś zajęcia-wykłady dla PGE czy czegoś z tej parafii.

Piotrek też czegoś nie załapał?
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@vZGLSjkzfn: Wszystko dla klimatu.

Teraz Taylor Swift przylatuje do Polski i grupa Ostatnie Pokolenie chce protestować, ale Julki ekofaszystki twardo walczące o klimat rezygnują dla wyższego dobra. Dobra amerykańskiej miliarderki.
  • Odpowiedz
  • 2
@Celsus: Jej meltdowny też są epickie. Kopalnia contentu. I zupełnie nie ma nic do powiedzenia.
PS wykop znów świruje, bo masz Pan plusa ujemnego. Dałem Ci normalnego i masz "zero". xD
  • Odpowiedz
@Jocqelt: Bo to raczej typowa partyjna szczekaczka, nastawiona na ciepłe posadki w sprzyjającym jej klimacie politycznym, więc siłą rzeczy ciężko oczekiwać jakiejkolwiek merytoryki.

A wykop działający jak wykop to standard, nie ma się co przejmować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@tomekruslan: Formalnie tak. Ale przez lata uważaliśmy go za doktora. Co gorsze dla Piotera, lepsze dla społeczności. Tak działa sprawiedliwość.

• Odpowiedz
@Jocqelt: Piotrek jest pod maminym parasolem ochronnym, więc z głodu nie zginie, dzięki temu może skupić się jednynie na samorealizacji bez nadmiernego zważania na klimat polityczny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Celsus: A to jego rodzice żyją? Sądziłem, że żyje z kasy od patronów i książek. Zresztą nieważne.
Wydawało mi się, że będzie się do nowej władzy chciał przylepić.
  • Odpowiedz