Piotrek to jest liberał nowego wzoru. Fajny chopak. Ciekawsza to jest ta jego kumpela Kędzierska. Jej niezdrowa radość po zabraniu Bartosiakowi doktoratu aż wylewała się z twittera. Ktoś ją w ogóle ogarnia? Podobno teraz prowadzi jakieś zajęcia-wykłady dla PGE czy czegoś z tej parafii.
Teraz Taylor Swift przylatuje do Polski i grupa Ostatnie Pokolenie chce protestować, ale Julki ekofaszystki twardo walczące o klimat rezygnują dla wyższego dobra. Dobra amerykańskiej miliarderki.
@Celsus: Jej meltdowny też są epickie. Kopalnia contentu. I zupełnie nie ma nic do powiedzenia. PS wykop znów świruje, bo masz Pan plusa ujemnego. Dałem Ci normalnego i masz "zero". xD
@Jocqelt: Bo to raczej typowa partyjna szczekaczka, nastawiona na ciepłe posadki w sprzyjającym jej klimacie politycznym, więc siłą rzeczy ciężko oczekiwać jakiejkolwiek merytoryki.
A wykop działający jak wykop to standard, nie ma się co przejmować ( ͡°͜ʖ͡°)
@Jocqelt: Piotrek jest pod maminym parasolem ochronnym, więc z głodu nie zginie, dzięki temu może skupić się jednynie na samorealizacji bez nadmiernego zważania na klimat polityczny ( ͡°͜ʖ͡°)
@Celsus: A to jego rodzice żyją? Sądziłem, że żyje z kasy od patronów i książek. Zresztą nieważne. Wydawało mi się, że będzie się do nowej władzy chciał przylepić.
Piotrek to jest liberał nowego wzoru. Fajny chopak.
Ciekawsza to jest ta jego kumpela Kędzierska. Jej niezdrowa radość po zabraniu Bartosiakowi doktoratu aż wylewała się z twittera. Ktoś ją w ogóle ogarnia? Podobno teraz prowadzi jakieś zajęcia-wykłady dla PGE czy czegoś z tej parafii.
Piotrek też czegoś nie załapał?
Teraz Taylor Swift przylatuje do Polski i grupa Ostatnie Pokolenie chce protestować, ale Julki ekofaszystki twardo walczące o klimat rezygnują dla wyższego dobra. Dobra amerykańskiej miliarderki.
PS wykop znów świruje, bo masz Pan plusa ujemnego. Dałem Ci normalnego i masz "zero". xD
A wykop działający jak wykop to standard, nie ma się co przejmować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wydawało mi się, że będzie się do nowej władzy chciał przylepić.
@Jocqelt: a kiedy jego nie rządzili? Tak samo fapał do PiSu w szczycie popularności jak i do Trumpa jak był prezydentem