Wpis z mikrobloga

Jezeli myslicie, ze inzynier ktory s.r.a bez zadnej refleksji do jeziora, nago, jako pracownik w kuchni bedzie dbal o higiene gdy kroi pomidora na wasza pizze lub myje talerze, to jestescie w bledzie :)

Zaznacze, ze u mnie w miescie coraz bardziej popularne jest zatrudnianie ich w kuchni, a czesto i jako “kelnerzy”

Juz nie chodze do jednej ulubionej restauracji gdy zobaczylem kto pracuje w kuchni i polecam kazdemu.

Skonczy sie na calkowitym gotowaniu w domu - sushi, pizza, steki importowane z UK itp.

#katowice #bekazlewactwa #c---------------a
#januszegastro
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wcaleniepchamsiewmultikonto: dla mnie nie pojęte jest choćby jak ludzie np idą do najp hinduskich. Czy wy myślicie, że bakteria new delhi z d--y się wzięła?! No w sumie z tej strony wyszła. To są różne gatunki ludzi i na serio nie można się z nimi mieszać (nie jest to stwierdzenie rasistowskie, wręcz przeciwnie). Ja nie wiem, czy ciemniejszy kolor skóry, to od razu nie trzeba się myć i być po
  • Odpowiedz
jak mozesz w ogole porownywac czarnego analfabete do jakiegokolwiek bialego?

@wcaleniepchamsiewmultikonto: a to akurat proste:
nie dyskryminuje analfabetów na podstawie koloru skóry. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Polecam

Jak ktoś nie ogarnia higieny to jest kretynem zasługującym na etat małpy w zoo. Niestety nie mamy w nich (zoo) tyle miejsca żeby ich wszystkich tam zatrudnić
  • Odpowiedz