Aktywne Wpisy
xeacaex +627
Wczoraj wieczorem prawie zginąłem ‚na Sebastiana’ na krajowej 7 na wysokości jakiejś wiochy przed Kielcami. Chciałem wyprzedzić ciężarówkę, ale widziałem auto w lusterku które strasznie z----------o, pewnie lekko z 250 km/h, więc poczekałem. Gdy wyjechałem na lewy pas to ‚magicznie’ ukazało się drugie które ledwo co wyhamowało (oczywiście BMW). Nie wiem, może to moja wina, bo nie sprawdziłem lusterka pierdyliard razy, ale wiem jedno - rzygam już jazdą autem po Polsce. Na
szynszyla2018 +50
No i pospane. 3 h snu XD zajebiste. Ale jak pójdziesz do dzbana lekarza to ci powie żebyś sobie zrobił kąpiel przed snem XDDD nie wiem skąd oni tych dzbanów biorą. #lekarz #bezsennosc
Po prawej ujęcia z filmu ze spaceru po Paryżu, który ktoś wstawił na twittera. Warto też wspomnieć przy okazji, że Francja przoduje w Europie jeśli chodzi o liczbę gwałtów, bo jest ich aż 55 razy więcej niż u nas.
Chyba jednak wolę być zacofaną polką, ale w bezpiecznym kraju niż bać się wyjść z domu za to mieć w tv programy z lgbt i syf na ulicy jak na zdjęciach.
#bekazlewactwa #paryz2024 #bekaztwitterowychjulek #p0lka #ojkofobia
Zabawne sa tak klamliwe opinie od pustakow co byly w Paryzu przez weekend, zachlystnely sie obrazami w Luwrze i teraz wielkie ekspertki od zycia. Spacerek z berecikiem za 10 euro po Montmartre, kapuczina w
@wcaleniepchamsiewmultikonto: zakompleksione polaczki i tyle. Im więcej jeżdze na zachód tym bardziej szanuje i doceniam nasz kraj.
@wcaleniepchamsiewmultikonto: Syndrom paryski nie wziął się z powietrza. Paryż to syf, ubóstwo, dwie ładne dzielnice z parkami plus dzielnica biznesowa i okolice pól marsowych.
Kanały prowadzące do Sekwany, Aulnay - bieda, masakra, Rumuni (nie mylić z Romami) śpiący pod mostami (te kraje łączy kilka powiązań ekonomiczno-społecznych, kultura romańska, Dacia-Renault). To było kiedyś - teraz dochodzą jeszcze migranci z dawnych kolonii. "Nie dolewaj, bo nie
@patryk_66 znam ten syf az za dobrze i w pelni zgadzam sie co napisales.
@condor2000 o tym zapomnialem. Jest wiele zacofanych rzeczy i nawet gdyby nie bylo ani jednego inzyniera w poblizu, to bym nie chcial mieszkac nawet w malym miasteczku/wsi przy morzu czy nawet srednim miescie
nawet głupie płyny do spryskiwaczy pochowane w środku, gdzie teraz na Orlenie sobie normalnie skanujesz i bierzesz nie podchodząc do kasy. Naprawdę, warto doceniać do czego wspólnie doszliśmy jako kraj!
@condor2000:
@wcaleniepchamsiewmultikonto: Zgadzam się z wszystkim co napisałeś, poza tym zdaniem. Mieszkałem we francji ponad rok i zwiedziłem bardzo dużo miast i miasteczek. Nigdy nie widziałem żeby ktokolwiek kogoś zaczepiał, ani komentarzem ani w żaden inny sposób.
@michaqal: Akurat szczanie wszędzie gdzie popadnie w miejscach publicznych
@N331: Na razie wciąż ich za mało i do tego to głównie faceci, więc nie mają z kim się rozmnożyć (danie d--y czarnemu księgowi to jednak co innego niż zakładać z nim rodzinę).
Czyli jeśli polska zorganizuje IO to na otwarcie będziemy oglądać rekonstrukcje rabacji galicyjskiej i arystokrację wynoszoną na widłach a osoby lgbt będą tańczyć do poloneza granego przez jankiela?
A jak Ukraina będzie kiedyś otwierać igrzyska olimpijskie to zrobią rekonstrukcje wolynia gdzie osoby lgbt będą nosić na widlach małe dzieci?
Piękne nowoczesna Europa XD
@EmDeCe ale to chyba nie do mnie pytanie tylko do właściciela tamtego konta.