#bitcoin #mtgox #wolnesady Stało się. Po 10 latach udziału w postępowaniu upadłościowym przed japońskim sądem dostałem z powrotem swoje BTC które były na giełdzie kiedy padła. W 2014 roku były to jakieś śmieszne grosze które zostały po wytransferowaniu środków z giełdy. Dziś to ~400 euro. Ponieważ proces postępowania upadłościowego był dobrze zautomatyzowany wystarczyło wypełnić kilka formularzy i czekać. W miedzy czasie dostałem dużo maili i kilka pocztówek z Japonii.
@Atari_65XE: I tak się cieszę @Zamroczony: Wszystkie giełdy na których miałem konto padły wcześniej czy później. Nigdy nie miałem i nie mam do nich zaufania. Btc lezą sobie sobie spokojniutko w portfelu.
@Atari_65XE: czyli jak miałeś 0.5btc i 5 btc to dostaniesz tyle samo? czy proporcjonalnie do tego ile każdy miał? bo jeśli to drugie to lepiej mieć kilka niż pół. Ale ty atari zawsze miałeś jakaś dziwną logikę.
Coś czuję, że nowy Mini właśnie zabił większość konkurencyjnych premium mini PC. Możliwe 2500-2600 zł za kilka miesięcy ( ͡€ ͜ʖ͡€) Wielkość prawie jak Apple TV, wszystkie USB to TB, bardzo mocne wyjście audio dla słuchawek, 16GB RAM na start.
@Zamroczony: Wszystkie giełdy na których miałem konto padły wcześniej czy później. Nigdy nie miałem i nie mam do nich zaufania. Btc lezą sobie sobie spokojniutko w portfelu.
Nie ma to jak alternatywa na fiat money ;)
@Atari_65XE: czyli jak miałeś 0.5btc i 5 btc to dostaniesz tyle samo? czy proporcjonalnie do tego ile każdy miał? bo jeśli to drugie to lepiej mieć kilka niż pół. Ale ty atari zawsze miałeś jakaś dziwną logikę.