Aktywne Wpisy
Montuję klamki do drzwi, ale ciężko mi wkręcać wkręty, bo klamka mi zasłania, czy elastyczny uchwyt do bitów do wkrętarki się nada, czy są jakieś inne sposoby, żeby to wkręcić bez problemu? Z lewej strony jest git, bo nic nie zasłania, ale z prawej to katorga
#remont #remontujzwykopem #mieszkanie
#remont #remontujzwykopem #mieszkanie
lysowsky +2
Tag marudzi, że Bois Imperial Ex to skok na kasę. Avik Absolu też nie podbił serc, nawet najbardziej wytrwałych klientów marki, dających się ... przepraszam. Bez mydła. Kukurydzian nie zawodzi i z całą pewnością jego BR540 Ex jest ogromnym hitem. Prawda? Nie. Jak to nie?
Skoro tak duże marki przepadają, tworząc flankery, to w takim razie biorę 200 zł z konta każdej drużyny i słucham Mirków. A pytanie konkursowe brzmi - która
Skoro tak duże marki przepadają, tworząc flankery, to w takim razie biorę 200 zł z konta każdej drużyny i słucham Mirków. A pytanie konkursowe brzmi - która
Poczytajcie sobie jak wyglądało życie podczas okupacji Warszawy (a przeciez Ukraina jest okupowana tylko w części). Większość ludzi sobie żyła, chodziło do kawiarni i na pływalnie. Tylko 1/40 osób należała do jakiejś organizacji podziemnej
#ukraina #wojna
@bartd: A co ma być? Zbiorowe płakanie i stanie? Nie wolno na leżaku odpocząć iposluchać muzyki?
Wiesz ile kosztuje jedna rakieta do systemu Patriot, czołg, 1000 pocisków 155mm, które wystarczą na jeden dzień?
@Basiura89: I już wiesz, że gadasz z przygłupim kucem konfederuskim :D
@bartd: Ludzie nie giną?
Na Ukrainie i tak jest tragedia ekonomiczna, z infrastrukturą, wodą itp.
Klęska humanitarna nie musi sięgać każdego by była zauważalna.
@Basiura89: Bo im pozwolono?
A pajacu nie pamiętasz ile Ukraińców wróciło bronić kraju, tego słynnego szaszki, który pracował w Polsce a wysadził się razem z mostem?
@Basiura89: Jakimś dziwnym cudem uchodźcy mają najwyższy wskaźnik pracujących w Europie właśnie w Polsce.
Może wolałbyś inżynierów na ich miejsce?
Grzegorz braun musiał ci coś cudownego zrobić z mózgiem, że szczujesz na pracujących białych imigrantów.
@Basiura89: niee, nie możesz uciekać za lepszym życiem, musisz zostać i umrzeć za kawałek ziemi bo się tu urodziłeś!!11
@KIaudiuszeq: ja sobie czasami myślę jak to by wyglądało w przypadku Polski. Ja z bratem uciekamy przed kacapskimi dronami na froncie, a ludzie jak Kulczyk, Hetman, deweloperzy, Tusk i Obajtek na zachodzie żebrzą o empatię i zasiłki, a polskie erazmusiary przeciążają hiszpańskiego tindera, kreując obraz Polaków.
Zastanawiam się po prostu czy wspieramy właściwą część Ukraińców,