Aktywne Wpisy
GuPerko1 +27
Hejka, wiem, że większości z Was to nie obchodzi, ale uznajmy to za eksperyment, mianowicie
Planuję zmienić swoje życie, odrzucić lenistwo, wyjść z przegrywu i spełnić marzenie o sylwetce sportowca.
Zmienić nastawienie na pozytywne pozbyć się wszystkie co złego
Chciałbym
Planuję zmienić swoje życie, odrzucić lenistwo, wyjść z przegrywu i spełnić marzenie o sylwetce sportowca.
Zmienić nastawienie na pozytywne pozbyć się wszystkie co złego
Chciałbym
SuperN0vak +2
Moim zdaniem to jak natan wjeżdża na rodziców tj. mame magicala to jest przesada. Jaka by nie była to to jest jednak matka i to nie smaczne, gdy nie ma argumentów (nie wiem jak to mozliwe) i musi sie #!$%@? do jego matki.
#famemma
#famemma
Czerwony który by się mocno wyróżniał na ulicy i polerka po kilku latach ze względu na płowienie lakieru
czy
Szary, stonowany, na lata
#motoryzacja #samochody
Który kolor brać
@rosso_corsa @r5678 widziałem na żywo ten pomarańczowy Phoenix i mi on nie leży
edit: jakie to ma znaczenie czym jeżdże, właściwie mogę nie mieć auta, a wiedzieć że fabia to tanie auto, do taniego poruszania a rozkmina jaki lakier wyrózni je na ulicy to debilizm. Jak kupujesz auto tego typu albo bierzesz najtaniej albo najwygodniej
Ostatnio napisałem że spoko jeździ mi się ponad 20 letnim autem, co prawda brakuje mi w nim automatu ale jest mega wygodne. I napisałem że nie zmienił bym tego samochodu na jakieś gówno z silnikiem od kosiarki i skrzypiącą tapicerką w gówno wersji bez kierownicy, to zostałem zwyzywany
@Knamga: Lata 90 minęły dawno temu.
Komentarz usunięty przez autora
@Knamga: przecież po końcu gwarancji zostawiasz w rozliczeniu/sprzedajesz do salonu żeby jakiś frajer "hjehje prawie nufka" załadował się po jaja w duże serwisy i koszty na własną rękę xD
4 sery
@r333m4k444: może chodzi o łatwiejsze odszukanie na parkingu ( ͡° ͜ʖ ͡°)