Wpis z mikrobloga

Jaki kolor byście wybrali do fabiana?
Czerwony który by się mocno wyróżniał na ulicy i polerka po kilku latach ze względu na płowienie lakieru
czy
Szary, stonowany, na lata

#motoryzacja #samochody
Knamga - Jaki kolor byście wybrali do fabiana?
Czerwony który by się mocno wyróżniał ...

źródło: 222

Pobierz

Który kolor brać

• Czerwony 50.2% (413)
  • Szary 49.8% (410)

Oddanych głosów: 823

• 41
  • Odpowiedz
@Knamga w tych skodach najbardziej mi leżą czerwony, szary niebieski i czarny. Czyli prawie wszystkie ( ͡º ͜ʖ͡º) jak się uda moze w przyszłym roku wziąć jakąś scalę z salonu to sam będę miał podobną zagwozdkę. Ale na ten moment czerwony i niebieski wygrywają
  • Odpowiedz
@mkorsov: i dalej będzie kolorowym tanim autem ze śmierdzacym plastikiem w środku xD @Nullek nie uwierzysz mi nawet, powiem tylko tyle że wyposażenie kosztuje więcej niż fabia

edit: jakie to ma znaczenie czym jeżdże, właściwie mogę nie mieć auta, a wiedzieć że fabia to tanie auto, do taniego poruszania a rozkmina jaki lakier wyrózni je na ulicy to debilizm. Jak kupujesz auto tego typu albo bierzesz najtaniej albo najwygodniej
  • Odpowiedz
@zdrajczyciel: nie zapędzaj się, bo zaraz zlecą się obrońcy fabi i innych Daci z salonu, bo przecież to super wygodne samogody xD.
Ostatnio napisałem że spoko jeździ mi się ponad 20 letnim autem, co prawda brakuje mi w nim automatu ale jest mega wygodne. I napisałem że nie zmienił bym tego samochodu na jakieś gówno z silnikiem od kosiarki i skrzypiącą tapicerką w gówno wersji bez kierownicy, to zostałem zwyzywany
  • Odpowiedz
@Wraczek: dlatego zrobiłem edit, bo czasem mam ochotę się napiąć, ale przypominam sobie że przecież nie muszę i nie ma to znaczena, a że ich boli kilka słów prawdy? Wcale nie piszę, że to złe auta, czy źle nimi jeżdzić bo ma się takie nie inne możliwości finansowe obecnie, ale stawianie ich na piedestale to sekciarstwo jak teslarze xD
  • Odpowiedz
  • 1
@SantoDomingo: po prostu bawi mnie to, że znajdą się ludzie, którzy będą twierdzić, że kupujesz tanie auto to najlepiej nie chciej nic więcej i tym podobne. Kupujesz to na co cię stać i co ci się podoba. Może jeszcze powiecie mu żeby zrezygnował z klimatyzacji? Fabia w takim pomarańczowym kolorze będzie się na pewno bardziej wyróżniać na ulicy, niż kolejne bmw g30/g60 w czarnym kolorze pomimo że będzie kosztować 4x
  • Odpowiedz
polerka po kilku latach ze względu na płowienie lakieru

@Knamga: przecież po końcu gwarancji zostawiasz w rozliczeniu/sprzedajesz do salonu żeby jakiś frajer "hjehje prawie nufka" załadował się po jaja w duże serwisy i koszty na własną rękę xD
  • Odpowiedz
@Knamga: jak nie lubię czerwonego koloru w autach, tak tutaj czerwony wydaje mi się fajniejszy z tymi czarnymi dodatkami.

@r333m4k444: może chodzi o łatwiejsze odszukanie na parkingu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz