Aktywne Wpisy
pieselek7q7q717 +249
Mam nowego piesia to jest moje lekarstwo na depresje
#depresja #pies #zwierzak #gownowpis #oswiadczenie
#depresja #pies #zwierzak #gownowpis #oswiadczenie
GeDox +1414
Co dzień będę wrzucał tego posta. Dopóki nie zostanie przewieziony do polskiego aresztu.
Sebastian Majtczak urodzony 31.05.1991 w Bonn, zamieszkały w Łodzi, prowadzący spółkę Rigello Sp. z o.o. jest poszukiwany czerwoną notą Interpolu.
#majtczak #sebastianmajtczak #codziennymajtczak
Wołam: @zarty-na-bok
Sebastian Majtczak urodzony 31.05.1991 w Bonn, zamieszkały w Łodzi, prowadzący spółkę Rigello Sp. z o.o. jest poszukiwany czerwoną notą Interpolu.
#majtczak #sebastianmajtczak #codziennymajtczak
Wołam: @zarty-na-bok
Ps tu ciekawy przyklad antysystemowca, bojownika o prawdę - generalnie ultra dzban. Typ wpadl na pomysł wystawiania faktur za rzekome szkody jakie miał ponieść na wizerunku. Faktury byl na astronomiczne kwoty setek lub milionow zl, a wystawial je na policjantow, sędziów itd.. Po nie oplaceniu faktury probowal wciągnąć "dłużników " do KRD ( ͡º ͜ʖ͡º) (Krajowy Rejestru Dłużników) Problem w tym, ze szybko zgłosił sie do niego Urzad Skarbowy po VAT ( ͡º ͜ʖ͡º) Jak ktos prowadzi działalność gospodarczą wie, ze facet strzelil sobie w noge z RPG. Bo przecież nie miał na VAT za fakturę na 2 mln zl, a takie też wystawiał.
Obecnie odsiaduje wyrok 4,5 roku więzienia plus niedawno dolozyli mu kolejny rok odsiadki ( ͡º ͜ʖ͡º) https://wykop.pl/wpis/77307325/mocna-kandydatura-do-nagrody-dzbana-miesiaca-pozna
#prawo #przemyslenia #omzrik #kryminalne #bekazpodludzi
@robert5502: no właśnie, co tam u niego? Dalej się ukrywa w Norwegii bo w Polsce by go prześladowali politycznie? A tak w sumie to prześladowali go za poprzedniej władzy, czy obecnej?
@G06DbT: Na kanale omzrik z yt masz film z wyjasnieniami