Aktywne Wpisy
jmuhha +35
Jest jakaś apka, gdzie mogę tworzyć taski do wykonania dla #niebieskiepaski a on dla mnie? I taka, że mogłabym mu odhaczać wykonane taski (lub nawet je oceniać)
jmuhha +29
Wytłumaczy mi ktoś skąd rolnicy mają fury za pół bańki? ( ಠ_ಠ)
Myślałem, że bogactwo to programista 15k z mieszkaniem 50m we Wrocławiu, z potem oglądasz program i pięć ciągników na podwórku
#rolnikszukazony
Myślałem, że bogactwo to programista 15k z mieszkaniem 50m we Wrocławiu, z potem oglądasz program i pięć ciągników na podwórku
#rolnikszukazony
Polsat news - DEBATA DNIA
Debata o kredycie 0%
@Kibicpl: No tak to prawda, a co?
Chłop porównuje kawę do mieszkania. Odklejka totalna.
Marża jest marża
XDDDDDDDDD
Nie odpowiedziałeś na pytanie. Od kiedy to nie da się żyć bez mieszkania deweloperskiego? Pod mostem teraz mieszkasz czy co? Mieszkanie deweloperskie to produkt jak każdy inny.
@kdgc: Zmasakrował, zniszczył, rozjechał, internet płonie, bo łysa pała, która nie ma pojęcia o czym mówi i jest bananem istniejącym w życiu publicznym tylko dzięki umocowanemu staremu, jak zwykle pyskuje wszystkim a potem błaga Adriana o ułaskawienie xD
Mieszkanie nie jest produktem jak każdy inny i każdy kto twierdzi inaczej jest niespełna rozumu i posługuje się paróweczkową ideologią dzikiego kapitalizmu. Mieszkania to dobra podstawowe, którego obrót powinien być regulowany by zapobiegać galopowaniu
@wypopekX: poza tym jeszcze niedawno skarżyłeś się na argumentum ad personam, a teraz to szczyt twoich możliwości, nie kompromituj się już
@LongWayHome: to kup se dobro podstawowe w Swarzędzu i przestań nudzić xD