Aktywne Wpisy
fiolkins +993
8 lat temu byłem w swoim najgorszym ciągu alkoholowym. Przez #alkoholizm nie miałem żadnej nadzieji. Dziś widziałem wschód słońca na Rodos a za dwa miesiące minie osiem lat od kiedy nie pije. Może będzie przynajmniej jedna osoba która to przeczyta i pomyśli że za 8 lat też chce zobaczyć wschód słońca
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
arsamakov +204
chwalenie się trzeźwością bo kiedyś się nie potrafiło z umiarem wypić i jeszcze próby umoralniania innych, to jakaś wyższa metafizyka. wam to ten a-----l chyba wypłukał szare komórki #alkoholizm

Nie mogę śledzić eventów viewitem oraz addto_cart w GTM dla produktów z wariantami.
Dla prostego produktu wszystko OK.
Warianty mam zrobione tak, że się nie wybiera obok produktu i klika dodaj do koszyka, tylko pod głównym produktem mam jego warianty na liście i do każdego jest przycisk.
PVT - Product Variation Table For WooCommerce od WPXtension.
Włączona jest też opcja: "Włącz przyciski dodawania do koszyka w technologii AJAX na stronach archiwów" - gdzieś mi się rzuciło w oczy, że to może być tego wina.
Ktoś mógłby podpowiedzieć jak do tego podejść?
#sem #analytics #google
Jak się głębiej wczytuje w Twój wpis, to obstawiam, że ten przycisk pod wariantem jest jakoś inaczej widziany niż standardowy przycisk dodania do koszyka dla prostego produktu i dlatego nie działa. Możliwe, że dla wariantów trzeba będzie to oddzielnie oregułować w GTM.
@Velociraptor_w_kubku: w sumie tak. Dla prostego produktu jest to:
Bo jak się ustawi na klasę, to podejrzewam, że skończy się tak, że każde kliknięcie wariantu będzie liczone jako ten sam event bez info o produkcie w Analytics.
PVT - Product Variation Table For WooCommerce od WPXtension
kontakt@deality.pl
Wyślę wycenę.