Wpis z mikrobloga

Tak było, syna zabrała mu ideologia, normalnie wzięła i zaprogramowała go żeby był transem. To nic że każdy człowiek ma swój rozum i sam podejmuje decyzje, przyszła lewica i zmanipulowała syna wokiem, NO KURŁA TAK BYŁO, CZEMU MIAŁBY KŁAMAĆ?! biedny synek, był upośledzony i dał sobie wmówić że jest kobietą. Jakoś ja nie dałem mimo iż codziennie czytam od prawicy o lewactwie i ich zapędach i jestem lewakiem. Chyba byłem mądrzejszy od syna muska

#polityka #konfederacja #bekazlewactwa #neuropa
emigrujse - Tak było, syna zabrała mu ideologia, normalnie wzięła i zaprogramowała go...

źródło: 2024-07-24 00.21.14

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@emigrujse: To bardziej dramat dziecka, które zawsze będzie znienawidzone/wykluczone przez swoich własnych rodziców, bo Ci wyznają jakąś skrajną ideologię, w ramach której nie można zaakceptować, że ktoś może być transpłciowy.
  • Odpowiedz
@emigrujse: A Ty ile masz lat? Jak byś miał depresje w wieku 10 lat a Twoja pani psycholog by Ci wmawiała, że to dlatego bo jesteś dziewczynką i jak zmienisz płeć to będzie dla Ciebie lepiej to byś w to szedł jak dzik w żołędzie.
Zwłaszcza jak tatuś by nie miał dla Ciebie czasu żeby Ci pomóc się ogarnąć z deprechą. Wtedy byś łykał jak pelikan to co Ci skrajnie
  • Odpowiedz