Aktywne Wpisy
monalisssa +4
Poruszałam się pojazdem nr2. Ruszyliśmy jednocześnie z nr1. W tym czasie pojazd3 ruszył praktycznie równo za nr2 tak że w momencie jak miałam wjechać na pas drogi głównej, to on się tam znalazł. Na szczęście nic nie jechało z naprzeciwka i odczekałam na lewym pasie drogi głównej aż przejedzie dalej. Zaznaczam że nr3 stał za nr2 tylko jak on ruszył, to ten się wbił szybko na prawo. Byłam na wysokości tej "grubszej"
Mój syn właśnie został zawieszony w prawach ucznia i szczerze, nie mogę uwierzyć w powód. Podobno przyłapali go na 'praktykowaniu nekromancji' - chciałbym, żeby to był żart. Szkoła wpadła w panikę, kiedy odkryli, że robił jakieś małe 'rytuały' podczas przerw. On i jego koledzy czytali jakąś księgę zaklęć, którą znaleźli w internecie. Potem próbowali 'przywrócić do życia' klasowego chomika, który zmarł w zeszłym miesiącu. Jasne było trochę dziwnie widzieć to kółko, które
Taki ch.. że będę za kimś takim latał jak pies, włożyłem w ten związek swój czas, pieniądze i ogromne zaangażowanie. Znam swoją wartość pozdro
#zwiazki #logikarozowychpaskow #rozowepaski #p0lka #ghosting
@Heady1991 też możliwe, ewentualnie jej sie po prostu znudziłem
Komentarz usunięty przez moderatora
Nawet zdrada jest bardziej zrozumiała, są emocje, nie ma lojalności, dzieje się, takie życie. Natomiast ghosting to świadoma decyzja i brak odwagi żeby stanąć za swoją decyzją. Jak coś komuś nie pasuje to wypadałoby o tym powiedzieć drugiej stronie, okazać jej szacunek, a nie, że biorę zabawki z piaskownicy i elo, nie obchodzisz mnie.
@SynGilgamesza: ja p------e jakie upodlenie. Masz w ogóle jakąś godność>?
1. przestan pisac do jej kolezanek
2. wyobraz sobie (a walsciwie uswiadom), ze tego samego dnia jak do niej pisales ona lezala z zajetymi ustami i pokazywala jakiemus typowi twoje wypociny
3. zablokuj wszedzie i nie sprawdzaj socjali