@ItsyBitsyPajonk: Usprawiedliwiasz napaść czy co robisz? Poza tym zgadzam sie, sam nie byłem fanem wyspy ale po dzisiejszym wydarzeniu omijam szerokim łukiem
@Bad_Sector: ja chyba przyciagam takich ludzi samym swoim spierd0lonym ryjem, pare lat temu na wyspie taki sam seba jak z dzis po zaatakowaniu mojego kumpla wlecial do rzeki, jeszcze buta dostal jak stanal w wodzie, bo tam z brzegu wody po kostki xD policja go zgarnela a wujo na wolnosci ( ͡°͜ʖ͡°)
@montezuma71: Umorzą zapewne. Miałem podobną sytuację pare lat temu. Dwóch mnie zaatakowało w sumie bez powodu, słownie zaczepili, a ja odpowiedziałem. Jednemu dałem radę, ale drugi mnie przewrócił i oprawił w parterze teleskopem. Na szczęście wyszedłem bez większego szwanku poza paroma siniakami i stłuczonymi kościami.
Dziewczyna koniecznie chciała to zgłosić to poszliśmy na obdukcję/policję, mieli sprawdzić monitoringi, centrum Katowic, kamer mnóstwo, ale „niewykrycie sprawców”, gdzie typy były naprawdę charakterystyczne i
@montezuma71: Było, minęło. Wtedy tak naprawdę zaczynałem przygodę ze sztukami walki i byłem mniejszy, więc dostałem w cymbał, teraz mogłoby być inaczej, choć na b--ń nie ma mocnych.
W większości przypadków lepiej schować dumę do kieszeni i iść dalej, chyba, że fizycznie zaczepiają ci dziewczynę itd. Ale też ogólnie nie ma co ryzykować np. dostania nożem, mało to poje^%ów…
@montezuma71: Większe otarcie to miałem, jak się potknąłem i w-------m na chodniku. Generalnie to patrząc, że na Słodowej, co chwila kogoś przekopią, wbiją kosę pod żebro, to policja w chuju głębokim będzie miała, że chłop pójdzie, pokaże, że mu trochę krwi znad brwi poleciało. Dwa, jak wie się, że Słodowa to synonim patologii, to się tamtędy nie chodzi.
Dziewczyna koniecznie chciała to zgłosić to poszliśmy na obdukcję/policję, mieli sprawdzić monitoringi, centrum Katowic, kamer mnóstwo, ale „niewykrycie sprawców”, gdzie typy były naprawdę charakterystyczne i
W większości przypadków lepiej schować dumę do kieszeni i iść dalej, chyba, że fizycznie zaczepiają ci dziewczynę itd. Ale też ogólnie nie ma co ryzykować np. dostania nożem, mało to poje^%ów…