Wpis z mikrobloga

Crowdstrike poniesie jakieś kosekwencje waszym zdaniem? Spora przecena
#gielda
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@3k1m: ryanair ma -20% wizzair -10%

Za opóźniony bądź odwołany lot można otrzymać od 250 do 600 euro rekompensaty - ECK

Wizz Air informuje, że pasażerowie, których loty odwołano, otrzymają automatyczny zwrot 120 proc. kosztów biletu w postaci środków WIZZ w ciągu 24 godzin od planowanego odlotu.

Ryzykowna inwestycja
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@takoii:
No właśnie też mi prawie wczoraj odwołali, ale nie spodziewałbym się ze wypłaca mi odszkodowanie, bo to zdarzenie poza kontrola linii lotniczych (tak jak strajk, pogoda), ale mogę się mylić
  • Odpowiedz
@3k1m: Już chciałem pisać, że po awarii wybronili kurs w okolicach -10%, a tu niespodzianka. Ciekawe czym spowodowana.
Broniącym skończyły się fundusze?
Okazało się, że wyjdą na jaw informacje które pogrążą kurs tak bardzo, że obrońcy uznali że nie ma sensu topić w tym funduszy?
A może ma to coś wspólnego z teorią spiskową którą dziś widziałem na reddicie - CEO (chyba) Crowdstrike to ten sam gość który był CEO
Spojler22 - @3k1m: Już chciałem pisać, że po awarii wybronili kurs w okolicach -10%, ...

źródło: 2024-07-22 15.52.51 www.google.com 2cfdad70ef2f

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 2
@Spojler22:
Bym się nie zdziwił, nie ma teorii spiskowych, a jedynie prawdziwe lub fałszywe. Ale teraz z--------a w dół w oczach. Było -8%, ledwo mrugnalem i już ponad -12% dzisiaj
  • Odpowiedz