Wpis z mikrobloga

#mecz Jaga jak wygra z FK Ponieweż to ciężko widzę dalszą przygodę. jak przegrają (a tego nie zakładam) to oprócz pary FCSB vs Maccabi są w super sytuacji. Legia ma dwie super pary jedna średnia Killmaeock vs Cercle Brugge (Przegrany) oraz dwie trudne Brodny vs Llapi oraz Rumoberck vs Trabzobspor (przegrany) Wisła w przypadku wygranej z Rapidem (nie zakładam) dostanie w łeb a jeśli spadnie musi wylosować parę Breidablik vs Drita lub FK Sarajewo vs Spartak Trnava. Taka jest moja prawda losowań
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MrFryteczka: O Legie i Jage to ja jestem spokojny, bo to nawet nie chodzi o rywali. Choć kłopoty mogą być jak Ci pierwsi wylosują Brondby, bo to nemezis polskiego futbolu jak Karabach.

Wisła zrobiła już 100%, więc każde punkty do rankingu w kolejnych dwumeczach to będzie bardzo pozytywne zaskoczenie, szczególnie patrząc na rywali.

Dobrze, że Śląsk ma dość łatwych potencjalnych przeciwników, bo o nich boje się najbardziej i coś czuje,
  • Odpowiedz
@MrFryteczka:

Jaga jak wygra z FK Ponieweż to ciężko widzę dalszą przygodę

Właśnie to jest najlepsza część tej przygody, odpadać aż do LK. Do LM i tak by nie weszli, a w LE - jak Raków - nic by nie
  • Odpowiedz
Wisła zrobiła już 100%, więc każde punkty do rankingu w kolejnych dwumeczach to będzie bardzo pozytywne zaskoczenie, szczególnie patrząc na rywali.

@Emcis8: Wisła zrobiła minimum minima, mają łatwiej, startują z LE i powinni tę fazę grupową LKE przynajmniej osiągnąć.
  • Odpowiedz