Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem w swoim pierwszym związku w życiu, mam 25 lat. Obniżyłem trochę wymagania po latach niepowodzeń na rynku matrymonialnym, nie chodzi nawet o to że się nie spotykałem z dziewczynami, bo to robilem, ale te które bardzo mi się podobały i się zakochiwałem, zostawiały mnie po pewnym czasie. Daleko mi do dynamicznego oskarka powiedziałbym. Powodzenie zazwyczaj miałem u tych mniej urodziwych, kilka z nich olałem ale do pewnego czasu czyli teraz. Spotykam się z dziewczyną, która jest serio super patrząc z boku. Widać że jej zależy i dba o tą relacje jak i o mnie. Teoretycznie wszystko super. Problemem tu jest jej s--s i to, za co ja byłem skreślany czesto. Jest po prostu nudna. Przy niej nawet ja wydaje się być dynamiczny. Nie ma żadnego hobby. Czuję się jakbym był w związku z dzieckiem. O ile z wyglądem nie ma jeszcze tragedii, powiedziałbym że się ledwo lapie do mojej
skali atrakcyjności, tak s--s jest po prostu nudny. Ja zawsze dużo nadrabiałem chyba w tym aspekcie, że się laski ze mną spotykały, tak w tym przypadku przykro mi to powiedzieć, ale mam wrażenie że moje libido spada. Po prostu nie chce mi się tego z nią robić. Leży jak kłoda. Z jednej strony boję się znów wracać na rynek, bo wiem że jest tragedia, z drugiej mam wyrzuty sumienia ze marnuje jej czas i mogłaby się spotykać z kimś innym, a zdradzać nie chce.
#zwiazki #rozowepaski #s--s

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: masz dwa wyjścia - albo olewasz i idziesz dalej skoro ci zależy na seksie albo drugie - gadasz z nią i próbujesz coś zmienić. Z mojego doświadczenia opcja 2 nie działa chyba że spotykasz się z 18-stka, która w życiu nie miała partnera seksualnego albo miała max 1 który też nic nie ogarniał w tym aspekcie.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: a ile ona ma lat że nie ma żadnych zainteresowań?moze nie doświadczyła dużo w życiu i nie wie co lubi?

Pytałeś ja o s-x i czemu tak się zachowuje? Może ma złe doświadczenia z poprzedniego związku? Albo jakieś kompleksy? Wykop tutaj chyba nie pomoże i nie zastąpi szczerej rozmowy.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim nawet najlepszy instrument sam nie zagra ( ͡° ͜ʖ ͡°) nad związkiem trzeba pracować, mówić o oczekiwaniach, może trzeba ją poprowadzić i dać przestrzeń, i czas, i może to potrwać całkiem długo. A może wpadłeś w myślową pułapkę aplikacji, że wspominając tylko fajne elementy z przeszłości idealizujesz i tworzysz kobiety których w gruncie rzeczy nie istniały. Z tego co opowiadasz to nie macie dobrych podstaw związku,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: pogadaj z nią i zaproponuj co nieco, ale efekt może być marny. Byłam z gościem co to dwa ruchy worek suchy i tak nudny, że sama się musiałam za włosy ciągnąć.

Nie ma co, z gówna bata nie ukrecisz.
  • Odpowiedz