Wpis z mikrobloga

@Normie_Lurker: kto wtedy nie oglądał Jaszczura, Caleiba, Patlewicza.... kiedyś to było co oglądać teraz nie ma co oglądać podpowiem że wtedy Jaszczur potrafił powiedzieć że nie wychwala Rosji i posiadał element samoświadomości zrzucił w pełni maskę w czasie covidu jak większość ruskaczy i szurów. Jazczur prezentował qaulity content z powodu luźnej formy (forma kanałów sama w sobie jako commentary w plenerze nawet spok) połączony z umiejętnościami aktorskimi. Harleyowcy go nie
  • Odpowiedz
  • 1
@tomekruslan zaskocze cię. Walą mnie skrajności które doszukują się byle czego, najlepiej w trzech pokoleniowych wstecz. Więc spadaj z tym symetryzmem, bo słabo ci wychodzą te żenujące zarzutki. Wiem że jak zaraz napiszesz że konfa jest ruska, to ja powinienem ci wysiać fotkę tuska z Putinem. Cudowne podejście xd
  • Odpowiedz
@dbanel proruskośc konfy objawia się w tym co robią, mówią i z kim mają powiązania prywatne i biznesowe. Rzekoma proruskość Tuska to jakieś tam zdjęcie wykonane w oficjalnych okolicznościach. Pani zajączkowska pchała się do polityki a to brudna gra. Jej środowisko wie to najlepiej. Posumowując -japa spermiarzu
  • Odpowiedz
Typy przeglądają jej wpisy z 2016 a nawet 2014 i nawalają na wykop w piękną niedzielę. Piwniczaki z neuropy xddd

@dbanel: konfiarze wypominają Tuskowi co było w 2007 roku i wrzucają zdjęcia z putinem ma molu. Kuce piwniczaki neuroprawakoidy xddddddd
  • Odpowiedz