Mam pytanie. Czym dezynfekujecie odbyt po załatwieniu swoich potrzeb? Do tej pory jak robiłem dwójkę to po wyczyszczeniu tyłka przemywałem oko wodą utlenioną i było spoko. Ale różowy podpowiedział mi ostanio, że lepiej popsikać sobie jakimiś starymi perfumami bo one też mają a-----l w sobie więc jak podcierasz szorstkim papierem to te wszystkie mikroranki są odkażone. Ale oprócz plusów w postaci zapachu to minusem jest to, że niemiłosiernie szczypi. Jestem zrozpaczony bo nie wiem co robić
@Notes: normalnie myć woda z mydłem, silniejsze odkażanie będzie podrażniać niepotrzebnie (raczej) tkanki, jeśli kupa spowoduje uszkodzenia, że będzie szczypać, to polecam przesmarować odbyt palcem np. Hautbalsam z Arniką
Ale różowy podpowiedział mi ostanio, że lepiej popsikać sobie jakimiś starymi perfumami bo one też mają a-----l w sobie więc jak podcierasz szorstkim papierem to te wszystkie mikroranki są odkażone. Ale oprócz plusów w postaci zapachu to minusem jest to, że niemiłosiernie szczypi.
Jestem zrozpaczony bo nie wiem co robić
#beauty #higiena #pielegnacja #zdrowie #kiciochpyta
Ja zawsze po dwójce robię lewatywę. W pracy na początku ludzie trochę się dziwili ale już przywykli.