Aktywne Wpisy
zbyszko17 +168
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
PanNieznanypl +73
Jako facet mam 25 lat i autentycznie czuje, że moje rowniesniczki to stare baby mentalnie już, wolę umawiać się z jakąś 22 latką niż słuchać na spotkaniach, że ona to już dziecko by chciała XD spotkałem się wczoraj z rówieśniczka to przez 4h gadala o swojej robocie w przedszkolu... Jestem świadomy, że kobiety nie mają zainteresowań i ogólnie to zawsze facet wszystko musi ciągnąć, ale no bez przesady, chociaż udawajcie trochę
#
#
Chwale się że jestem tym mitycznym graczem pc który gra na padzie w salonie - gdzie odebrać talon?( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i jak teraz konsolarze będą racjonalizowac sobie bycie biedakami których nie stać na porządnego PC-ta?
#pcmasterrace #ps5 #xbox #heheszki #gry
@wojciet: nie jesteś graczem czyli twoje zdanie się nie liczy pozdrawiam
@Ataxia: aktywuj system windows ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kidddddi: ja też nie muszę wstawać by włączyć i wyłączyć pc także twój argument jest inwalidą
God of wara ragnaroka kupiłem za 65 chf, przeszedłem w miesiąc i sprzedałem za 50 chf.
Z każdym singlem można tak wymieniać.
A sam gej pass fajna sprawa, jak się ogarnie z Indii rok za 110 zł to się zwraca po pierwszej dużej grze których tam nie
PC i konsola na swoje plusy i minusy i nie ogarniam tej wojenki. Rynek gier jest bardziej spaczony na pc przez steama i brak jakiejkolwiek "władzy" na wynajętymi grami, konsole za to mają abonament na multi. Akceptujesz te wady albo nie.
@Ataxia więc w imię
@open_or_die w imię zasad ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@nobrain ambilajcik
Panowie, oczekiwałem #boldupy od #konsolapeasants i się nie zawiodłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
to w trochę podobnie absurdalny sposób odpowiadam ¯\(ツ)/¯