Aktywne Wpisy
Nacho_Libre +10
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
anita-guzik +4
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Chwale się że jestem tym mitycznym graczem pc który gra na padzie w salonie - gdzie odebrać talon?( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i jak teraz konsolarze będą racjonalizowac sobie bycie biedakami których nie stać na porządnego PC-ta?
#pcmasterrace #ps5 #xbox #heheszki #gry
Na pc już jest tego dużo więcej, tym bardziej jak peceta odpala się dosyć rzadko.
Żeby na starym koncie steam aktywować grę z tańszego regionu trzeba... założyć konto w tym regionie i modlić się żeby go nie zablokowali.
Dla mnie sprawa jest prosta, gry na premierę to konsola bo mogę grę potem sprzedać i odyzskać większą część pieniędzy, stare gry na PC bo mody.
kryste panie...
konsola jest poprostu dla upośledzonych i atechnicznych ludzi
@open_or_die: Jeszcze można, ale widać że zarówno M$ jak $ony to strasznie piecze i kto wie czy w następnej generacji nie będzie przypisywania do gier do kont :/
Zresztą już ostatnio M$ chciało iść w tym kierunku, ale że odzew był mega negatywny to odpuścili, ale pewnie tylko na jakiś czas. To jest zbyt duża kasa, żeby przeszli obok tego obojętnie, tym bardziej że
oled 80", kabel hdmi przez ścianę do biura podłączony do pieca z rtxem 4080