Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +236
Mirki, co się stało przez ostatnie powiedzmy 15 lat w Polsce z typowymi dresiarzami jak na pic related?
Jedno z silniejszych wspomnień z dzieciństwa to dresy okupujące każdy sklep spożywczy na osiedlu, stojący pod każdym wejściem do klatki schodowej na blokowiskach xD a dodam, że pochodzę z miasta, które słynęło z dresiarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszyscy już wyjechali do Holandii i UK? Wymarli tak jak praktycznie każda
Jedno z silniejszych wspomnień z dzieciństwa to dresy okupujące każdy sklep spożywczy na osiedlu, stojący pod każdym wejściem do klatki schodowej na blokowiskach xD a dodam, że pochodzę z miasta, które słynęło z dresiarzy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszyscy już wyjechali do Holandii i UK? Wymarli tak jak praktycznie każda
drogba90 +631
Mojemu ojcu dzisiaj pyklo 45 lat pracy w jego kolchozie i z tej okazji nawet uścisku ręki kierownika nie było. No ale chlop 63 lata prawie ma no to na 2 lata jeszcze musi tam zostac do emeryturki. Ale czaicie to? 45 lat w jednym zakladzie na który narzeka odkąd tylko pamiętam.
Synek dorób se na spokojnie do emerytury najlepi w jednym zakładzie bo po co zmieniać
Trzymajta się tam ludziska w
Synek dorób se na spokojnie do emerytury najlepi w jednym zakładzie bo po co zmieniać
Trzymajta się tam ludziska w
Po 2h w aucie bez klimy i 112 pytaniach Q&A:
Ratowniczka z karetki: Jak się pan czuje?
Stanowski: Dobrze, dobrze się czuję.
Ratowniczka: W porządku?
Stanowski: Tak, bardzo dobrze.
Ratowniczka: Nie kręci się w głowie?
Stanowski: Nie. Jak jest? Podwyższone tętno (116 bpm), a poza tym jak to wygląda?
Ratowniczka: Poza tym ciśnienie w normie (137/80). Saturacja też jest okej (SpO2: 95%).
Stanowski: Okej, przerywamy tą transmisję w takim razie.
https://youtu.be/iVJM75zTpj4?t=6783
#stanowski #kanalziobro #kanalzero #bekazpodludzi #logikaniebieskichpaskow #humorobrazkowy
@cebekk Ale Stanowski mówił na początku, że na zewnątrz jest 33,5°C
Wszystkie artykuły mówią, że nawet gdy jest 27°C to nie wolno zostawiać dziecka nawet w aucie w cieniu. Ja wiem, najlepiej jakby włączył silnik i ogrzewanie w samochodzie na full.
Faktycznie warunki idealne do trzymania gówniaków i zwierząt xD
Wykop... ( ͡° ᴥ ͡°)
Przeczytaj jeszcze raz jego rozmowę z ratowniczką po 2 godzinach czy coś mu jest i jak się czuje