Pamietacie kacapa, co walczył z dronem rzucając hełmem? Otóż znalazła się jego narzeczona, nie prosi o wydanie ciała czy określenie gdzie zginął, żeby upamiętnić. Srał go pies. Chodzi o Ładę i 5 kg cebuli, co je przyobiecali.
Witam. Mam taką prośbę. Przypadkiem na filmie rozpoznałam mojego narzeczonego. Nazywa się Rusłan Gienadijewicz Utecha. Służy w Jednostce Wojskowej 06414 7 Pułku. Mieliśmy się pobrać, kiedy dostałby urlop na wakacje. Ale miesiąc temu przestał dawać znaki życia. Przez przypadek rozpoznałem go na jednym z filmów. Zadzwoniłam do jego jednostki i powiedziano mi, że jest na liście zaginionych. Chciałam się dowiedzieć, czy zmarł i czy mogę domagać się zapłaty za zmarłego, jeśli nie zdążyliśmy oficjalnie zawrzeć związku małżeńskiego? Prowadziłam z nim korespondencję, w której omawialiśmy nasz ślub. Dziękuję.
Jako, że są zarzuty i jest oczernianie mnie, że rzekomo nie jestem Polakiem tylko ruskim to wrzucam dowód, że oczerniający mnie ludzie się mylą. Wszelkie nieodpowiednie komentarze szkalujące będą usuwane. #ukraina #rosja #wojna #wykop
#rosja #ukraina #wojna #kacapskalogika #pieklokobiet