@Misticmac: Krzyśkowi Pe pseudonim Pistolero. Bramki strzela, na Euro pojechał i gola nawet strzelił, a już cała Polska pisała, że Zagłębie Lubin czeka z otwartymi rękami. A tak na poważnie może jakiejś reżyserce kina akcji co zrobi film na granicy 2 np. Tym razem w kolorze i z Stuhrem jr, Mają i co będzie pokaz otwarty w Berlinie, aby nowym mieszkańcom Europy miło było;)
@Misticmac: No ja zmieniłem pracę na lepszą. Wprawdzie nowy rząd nie ma z tym nic wspólnego ale przynajmniej PiS u władzy już mnie nie wkurza ( ͡°͜ʖ͡°)
@Misticmac u mnie w rodzinie ukra (konkubina kuzyna) przeżywa że jej nic nie dali, bo ona przed wojną przyjechała. Kombinuje żeby wyjechać na ukrainu i wrócić jako uchodźca XDD. Krew się we mnie zagotowała jak dziś to usłyszałam.
#rosja #ukraina Niesamowite jest to, że my polacy pomagamy w upadku wschodniej kultury europejskiej. Przez stulecia nasza kultura była bliska kulturze rosyjskiej. Nagle wszyscy chcą zachodu, który dąży do likwidacji tego co budowaliśmy przez setki lat. Upadek Rosji, nie jest nam na rękę.
pokaż mi takie artykuły (tylko w drugą stronę) w tvp.info za czasów PiS
https://www.tvp.info/szukaj?query=romanowski
@Amatorro: Dziwne, bo funkcjonariusze nadal tam są. No to siup łyk czystej wody ( ͡° ͜ʖ ͡°)