Wpis z mikrobloga

@spayker: Bodnar to spoko fachowiec jako twój prawnik, ale nie jako prokurator który rozumie działanie tej instytucji, szacunek i narzekanie wali z KO etc. dosłownie
  • Odpowiedz
@spayker: No jestem, nie spodziewałem się kompletnie, że Romanowski ma drugi immunitet, ale wczoraj i dzisiaj do godziny do 20 myślałem, że ten spin PiSu został skutecznie obalony. Jednak to jak to się skończyło... dramat, po prostu dramat. A ponoć są głosy, że nie będzie się dało go ponownie zatrzymać...
  • Odpowiedz
  • 1
@Koziom: jesli nie bedzie sie go dac ponownie zatrzymac, to bedzie totalna kompromitacja i cos czuje dymisje calego rzadu, zeby rozpisywac wybory... jak pis wroci to mamy bialorus k---a..
  • Odpowiedz
@Koziom: i to jest właśnie takie p---------e się jak z jajkiem. Szaraka da się przymusowo doprowadzić do prokuratury - dlaczego tu się nie da, kiedy wosia immunitet już nie chroni? Zamiast tego jakieś fikolki i zabawa w kotka i myszke. Chlip chlip, no nic nie poradzimy, wysyłamy wezwania, ale bez odbioru.
  • Odpowiedz
@Koziom: pytanie po co oni chcieli go trzymać w areszcie. Drugie pytanie: po co aresztowali go przy fleszach aparatów.

Szopka pod najtwardszy beton, zamiast skutecznego rozliczania.
  • Odpowiedz