Wpis z mikrobloga

#nieruchomosci Czyli tak, promujemy dzietność więc ci co już mają dzieci i kupę kasy mogą zostać sarmatami za państwowe, a ci co nie mają to już mieć nie będą bo w życiu na to nie zarobią po wzrostach cen? XD
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Raytuz: nie. Pomysł jest taki, żeby każdy miał kredyt. Jedni na starych warunkach i może jak dobrze zaznaczą na kartach do głosowania damy wakajki, drugim z frankami coś tam skapnie, singli zakredytowaliśmy przy pomocy bk2% to teraz trzeba pary i małżeństwa z dziećmi jako "inwestycje dla przyszłości dzieci". Plan jest taki, żeby wszyscy mieli kredyty to wtedy nie pyskują i chodzą tak jak państwo im zagra. W razie wojny zapraszamy
  • Odpowiedz
  • 0
@Raytuz Dodaj jeszcze, że sarmatami zostaną patusy goniące temat i k---y z only fansa i wszystko będzie się zgadzać.
  • Odpowiedz
@Raytuz: jeśli nic nie pozmieniali od pierwszej wersji, jest szansa, że z mężem będziemy brać kredyt na teścia i szczerze mówiąc to jedyna perspektywa, że będzie nas stać gdzie mieć te dzieci, i tak już dobijam do trzydziestki. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Osoby które mają 3+ dzieci raczej nie myślą o posiadaniu mieszkania aby się wzbogacić tylko aby chociaż troche potomkom ułatwić życie w tych chorych
  • Odpowiedz
@Werdna: owszem, to prawda. Wolę mieć moźliwość sama ogarnąć to z małym kredytem niż wikłać się w 30 lat na teścia, gdzie może się zrobić p--------k prawny jakby zmarł i rodzeństwo okazałoby drugą twarz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co nie zmienia faktu, że zaraz mój biologiczny czas chociaż na jednego kaszojada się skończy i jestem pod ścianą bo chociaż moje zarobki urosły znacznie przez ostatnie 4
  • Odpowiedz
@Raytuz
To taki układ patologiczny - najpierw naruchaj 4 dzieci, jak już będziesz przymierać głodem/ spać w 5 w jednym łóżku to wtedy łaskawe państwo ci pomoże i da na mieszkanko ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz