Aktywne Wpisy
iampapryk +12
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
tojapaweu +2
Nie bywam w szpitalu na szczęście za często, ale z tego co kojarzę, to sale operacyjne, badania typu tomograf, rezonans i tym podobne są zazwyczaj na samym dole. Dlaczego?
Przecież są to najdroższe urządzenia i miejsca, gdzie jest najwięcej sprzętu specjalistycznego. To trochę chyba nierozsądne, zwłaszcza na terenach potencjalnie objętych zagrożeniem zalania.
#powodz #szpital #sluzbazdrowia
Przecież są to najdroższe urządzenia i miejsca, gdzie jest najwięcej sprzętu specjalistycznego. To trochę chyba nierozsądne, zwłaszcza na terenach potencjalnie objętych zagrożeniem zalania.
#powodz #szpital #sluzbazdrowia
bug dal dziecka, da i na dziecko
Osoby które mają 3+ dzieci raczej nie myślą o posiadaniu mieszkania aby się wzbogacić tylko aby chociaż troche potomkom ułatwić życie w tych chorych
@efekciarski_sandal_z_komputera: To jest to samo, pseudo altruistyczny powód nic nie zmienia
Co nie zmienia faktu, że zaraz mój biologiczny czas chociaż na jednego kaszojada się skończy i jestem pod ścianą bo chociaż moje zarobki urosły znacznie przez ostatnie 4
To taki układ patologiczny - najpierw naruchaj 4 dzieci, jak już będziesz przymierać głodem/ spać w 5 w jednym łóżku to wtedy łaskawe państwo ci pomoże i da na mieszkanko ( ͡º ͜ʖ͡º)