Wpis z mikrobloga

@d4wid: Przestań spamować tym g....m tag ukraina peowski czopku. Co to ma wspólnego z wojną na ukrainie i generalnie z Ukrainą?
Stworzyłeś jakiś swój autorski tag dla niepełnosprawnych to tam siedź i sobie to wrzucaj wraz z resztą sekty.
  • Odpowiedz
  • 2
@d4wid: Przestań spamować tym g....m tag ukraina peowski czopku. Co to ma wspólnego z wojną na ukrainie i generalnie z Ukrainą?

@Thorkill: do budy pisowcu, akurat pisowcy z Rosją mają wiele wspólnego, więc tag #ukraina też się wlicza

Bycie pisowcem w 2024 i to jeszcze fanatykiemXD, beka z ciebie upo
d4wid - >@d4wid: Przestań spamować tym g....m tag ukraina peowski czopku. Co to ma ws...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
Pytam się ponownie. Co ten chłam który wrzucasz ma wspólnego z Ukrainą? Czemu floodujesz ten kanał?

@Thorkill: odpowiedziałem ci wyżej.
Nic nowego, że pisowiec nie potrafi czytać ze zrozumieniem.

Tutaj twój najlepszy pick
d4wid - >Pytam się ponownie. Co ten chłam który wrzucasz ma wspólnego z Ukrainą? Czem...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@d4wid: A ty nadal żyjesz życiem innych, nieudaczniku? Kup sobie zeszycik w trzy linie i tam prowadź swój pamiętniczek. Na Wykopie g---o kogo obchodzą twoje wypociny, stachanowcu.
  • Odpowiedz
  • 1
@sawes1

@d4wid: A ty nadal żyjesz życiem innych, nieudaczniku? Kup sobie zeszycik w trzy linie i tam prowadź swój pamiętniczek. Na Wykopie g---o kogo obchodzą twoje wypociny, stachanowcu.

O jest i schizofrenik co gada o życiu innych, a sam naklepał w 4 lata 14k komentarzy na głównej wykopu.
Balonowy, zrozum to przegrywie. Możesz płakać dalej, ale kalorii nie spalisz ;)
d4wid - @sawes1 
@d4wid: A ty nadal żyjesz życiem innych, nieudaczniku? Kup sobie zes...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@d4wid: Ty tyle klepiesz na mikro, którego i tak mało kto czyta. Ale osobnicy z nadmiarowym genem tak mają.

@sawes1: ale mnie to przegrywie nie interesuje ile osób to czyta.
Te wpisy są po to, że jak ktoś zobaczy twoje wysrywy, to wpisze twój nick w wyszukiwarkę i pokażą mu się wszystkie komentarze schizola.

A mniej osób czyta, bo przez takie boty tak ty i ten upo thorkill każdy powyżej 50 IQ ma w papie ten portal, gdzie na głównej
  • Odpowiedz
Idź się wytrzepać, bo jakiś nerwowy jesteś, stachanowcu. BTW. Załóż sobie portal i tam publikuj swoje wysrywy. Wróżę sukces. HAHAHAHAHAHA
PS. Weź ze sobą zdjęcie Mateckiego. Szybciej skończysz i będziesz mieć więcej czasu na pisanie tych swoich p---------w.
  • Odpowiedz
  • 0
@sawes1

Idź się wytrzepać, bo jakiś nerwowy jesteś, stachanowcu. BTW. Załóż sobie portal i tam publikuj swoje wysrywy. Wróżę sukces. >HAHAHAHAHAHA

PS. Weź ze sobą zdjęcie Mateckiego. Szybciej skończysz i będziesz mieć więcej czasu na pisanie tych swoich p---------w.

Balonek, naucz się oznaczać. A nie boisz sie, że nie zobaczę
  • Odpowiedz
@d4wid: Drażniło cię moje milczenie? Miałem ciekawsze zajęcia niż dyskusje z niedorozwojem. Przy okazji. Poszukaj sobie definicji stachanowca, kołku. Bo tym właśnie jesteś. Piszącym nikogo nie interesujące p--------y, kołkiem. A teraz kontynuuj tropienie pisowców i konfiarzy. Bo tylko to potrafisz, nieudaczniku. XD.
  • Odpowiedz
  • 0
@sawes1 kurde, balon ofensywny.

Ciekawsze zajęcia

Dobicie rekordu 20k komentarzy na głównej?

A teraz kontynuuj tropienie pisowców i
  • Odpowiedz