Wpis z mikrobloga

Trump, jak na MEM-owego prezydenta przystało dał dużą dawkę bekowego contentu najpierw lewusy zapodawały, że to ustawka i Trump specjalnie dał sobie strzelić w tak krytyczne miejsce jak głowa przy dużym prawdopodobieństwie śmierci by zyskać parę procent głosów poparcia, a teraz katole na social mediach sobie dopowiadają piaskowe baśnie, że to sam pan bóg tą głową zakręcił i ocalił Trumpa xDD.
#bekazkatoli #heheszki #trump #bekazlewactwa #polityka
51431e5c08c95238 - Trump, jak na MEM-owego prezydenta przystało dał dużą dawkę bekowe...

źródło: a548dd95c71e56c866687b4822a98e400c4bcfe92a138b4c62b46b708e17c2a5

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@51431e5c08c95238: religia jest na tym swiecie praktycznie od poczatku, w roznych wydaniach, czesto majacych wiele ze soba wspolnego mimo. wiesz co sie dzieje gdy religia jest w odwrocie? ludzie zastepuja ją wiarą w cos innego - mozesz sobie odpowiedziec w co jesli zobaczysz czym sie paluja obecne lewaki, aktywisci etc
  • Odpowiedz
@z-a-k: To nie zmienia faktu, że oba te rzeczy to są bajki lewus wierzy, że jak usunie genitalia i wstawi sztuczne c---i to jest kobieta albo że jest 700 płci i jego lewa noga jest męska a prawa kobieca, dłonie niebinarne, a z kolei taki katolik w rodzinie gada, że jak zjesz mienszko w piątek to nie trafisz do dziadka w chmurach.
  • Odpowiedz
@51431e5c08c95238: z tym ze to co opisales o lewicy to jest 1 do 1 dokladnie to co glosza i przy czym sie upieraja zmieniajac kulture, jezyk, gramatyke, wszystko. a to co opisales o religii to jest twoj uproszczony karykaturalny farmazon i mowie to jako osoba zlewajaca katolicyzm totalnie
  • Odpowiedz
a to co opisales o religii to jest twoj uproszczony karykaturalny farmazon i mowie to jako osoba zlewajaca katolicyzm totalnie

@z-a-k: A co mam ci pisać jak tu stosujesz typową retorykę typu nie jestem za PiSem ALE xD jak upraszczam lewice - DOBRE, jak upraszczam KATOLI - zle bo tej grupy nie mozna krytykowac ( ͡° ͜ʖ ͡°) i to jest wlasnie to "No racja dobrze
51431e5c08c95238 - >a to co opisales o religii to jest twoj uproszczony karykaturalny...

źródło: 3985850

Pobierz
  • Odpowiedz
@51431e5c08c95238: nie uzywasz mozgu, ciezko dyskutowac, ale sie znize i cie naprowadze - religia to calosc, nie tylko katolicyzm, czaisz? religia istnieje na tej planecie w x formach od poczatku homo sapiens albo i przed. ogarniasz? a ty klepiesz o jakims januszowym poszczeniu w piatek, jeszcze jak napisalem ci to zaznaczajac ze mam w dupie katolicyzm czy religie w tradycyjnym sensie to ty mi z porownaniem do pisowcow wyskakujesz xd....
  • Odpowiedz
religia jest na tym swiecie praktycznie od poczatku, w roznych wydaniach, czesto majacych wiele ze soba wspolnego mimo. wiesz co sie dzieje gdy religia jest w odwrocie? ludzie zastepuja ją wiarą w cos innego - mozesz sobie odpowiedziec w co jesli zobaczysz czym sie paluja obecne lewaki, aktywisci etc

@51431e5c08c95238: ty umiesz czytac, mam ci przetlumaczyc, ogarniasz czytanie ze zrozumieniem? masz konto 2 lata a pier..dolisz o zielonkach jak ostatni
  • Odpowiedz