Aktywne Wpisy
grzes1290 +316
#alkoholizm
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
Dziś wstałem przed 6, sporo przed moją kobietą. Od tygodnia jestem suchy. Pojawiły się natrętne myśli, żeby iść na dwór, mojej powiedzieć, że idę do auta i do śmietnika, a w miedzyczasie pójść do żabki po 200 koloru. Jakoś wytrzymałem, bo wstała około 8. Gdyby pospała jeszcze trochę, to pewnie byłbym już po tym 200. Zjedliśmy śniadanie i ja dalej walczę ze sobą.
sonig +109
Jadę dzisiaj na spotkanie, jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności sparowało mnie z laską, która mieszka jakieś 5h ode mnie. Tak dobrze nam się rozmawiało, że postanowiliśmy się w końcu spotkać w połowie drogi. Pomimo tej dużej odległości coś mi podpowiada, że powinniśmy się zobaczyć. Już nawet nie chodzi o to, czy to randka i czy coś z tego będzie, nie myślę o tym, po prostu jestem bardzo ciekawy jaka ona jest na żywo
No ale musisz miec brytyjskie obywatelstwo, samo zdanie testu tego niegwarantuje. Dobra wiadomoscia jest to ze wystarczy zdac go raz, bo sie nie przedawnia.
Czas oczekiwania na paszport jest różny, zazwyczaj do 2 tygodni.