Aktywne Wpisy

sildenafil +161
W latach 2020-2024 do NFZ odprowadziłem 38 971,71 zł w postaci składek zdrowotnych.
W tym samym okresie naraziłem Fundusz na refundację kosztów leczenia w wysokość 2001,15 zł
Gdy chciałem zarejestrować się w systemie publicznym do specjalisty ze skierowaniem od lekarza POZ otrzymałem termin wizyty na kwiecień 2026. Poszedłem prywatnie wydając 280 zł, przy czasie oczekiwania na wizytę 4 dni.
Gdybym miał te 36 970,56 zł na swoim koncie zamiast na zamrożonym “wspólnym” z
W tym samym okresie naraziłem Fundusz na refundację kosztów leczenia w wysokość 2001,15 zł
Gdy chciałem zarejestrować się w systemie publicznym do specjalisty ze skierowaniem od lekarza POZ otrzymałem termin wizyty na kwiecień 2026. Poszedłem prywatnie wydając 280 zł, przy czasie oczekiwania na wizytę 4 dni.
Gdybym miał te 36 970,56 zł na swoim koncie zamiast na zamrożonym “wspólnym” z

źródło: IMG_2709
Pobierz
Co myślicie o programiście 8 lat doświadczenia, który na rekrutacji na etapie live-coding do kontraktornii wykłada się na tym zadaniu - wrzucony screenshot. Nie można było korzystać z czatu GPT, czas na zadanie to była 1h 15 min.
Czy dałbyś to radę zrobić na rekrutacji?
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska
Czy dałbyś to radę zrobić na rekrutacji?
#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska

źródło: Zrzut ekranu 2025-04-04 114308
PobierzOdpowiedz
- Dałbym to radę zrobić na rekrutacji 37.5% (66)
- Nie dałbym rady zrobić tego na rekrutacji 23.3% (41)
- Nie jestem programistą i nie muszę robić fikołków 39.2% (69)
Tymczasem w postępowej, praworządnej, lewackiej Norwergii przebywa od wielu lat skazany u nas prawomocnym wyrokiem przestępca Rafał Gaweł, który jak gdyby nigdy nic, kieruje sobie dalej organizacją OMZRiK, za pomocą której zakłada ludziom jakieś absurdalne sprawy za rzekomą mowę nienawiści, z których wygrywa wprawdzie ułamek (uzyskując np. karę grzywny), ale cała zabawa polega na tym, abyście dalej wpłacali mu pieniążki, i sponsorowali jego życie w Norwegii oraz dalszą działalność ww. organizacji.
OMZRiK za każdym razem nabiera wody w usta, kiedy padają pytania o powrót Gawła do Polski. Przez ostatnie 8 lat rządów PiS miał wymówkę, że zostanie w Polsce więźniem politycznym (pomimo że jego sprawy badali jeszcze prokuratorzy za Tuska). Obecnie nie ma już żadnych przesłanek, aby Norwegia wciąż kryła polskiego przestępcę skazanego prawomocnym wyrokiem.
Żądamy od Norwegii wydania przestępcy Rafała Gawła w celu odbycia kary więzienia w polskim zakładzie karnym.
#majtczak #bekazlewactwa #norwegia #zea #dubaj #bekazpodludzi
źródło: 20240714_092424
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ciekawe kiedy znowu spadniesz
źródło: image
Pobierz@OlaKordasOfficial: jak tam chłopie?
Odpuściłeś granie?
źródło: image
Pobierz@OlaKordasOfficial: normalne pytanie, pytam czy odpuściłeś granie w Kingdom?