Wpis z mikrobloga

• 0
@pyczasty: @cl-sr był zbanowany przez 10 min xDDD, odwołał się, ale spróbujcie reanimować tamtych! xD Przynajmniej się uspokoi i teraz, mam nadzieję. Ależ musiał się wypłakać, że go reanimowali!
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: XD, małpka się podjarała się bo zobaczyła że linkowane konto jest zbanowane, a teraz damage control ( ͡° ͜ʖ ͡°) Widmo z informacji insajderskich usiadło na psychikę. "Szeryf" w strachu!

@pyczasty: będziecie się trzymać za rąsie jak przyjdzie co do czego, czy nie?
  • Odpowiedz
@cl-sr: co to czego przyjdzie? ty przyjdziesz i klękniesz jak do pacierza czy w co ty grasz?

Mnie w te swoje chore gierki nie mieszaj, bo masz i tak niezłą musztardę zamiast mózgu.
  • Odpowiedz
  • 0
@Trolololo2021: Nie, to stary "przyjaciel" Cziki. Ktoś mu załatwił bana, bo 20 min. temu świecił się nq czerwono, ale musiał się epicko spłakać moderacji, że go reanimowali tak szybko. Cuda! Ale w sumie zabawnie to wyszło xD
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: zdjęcie z przyszłości: rok 2075, "szeryf" dalej próbuje zgłosić wykopka na którego punkcie ma obsesje ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@pyczasty: uuu, nerwusie się zaczynają że takie nieładne rzeczy piszemy, w bielskiej centrali chyba nie jest najlepiej że aż tak się ci wylewa, co? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
cl-sr - @CzikaKiri: zdjęcie z przyszłości: rok 2075, "szeryf" dalej próbuje zgłosić w...

źródło: czika

Pobierz
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: Dosłownie przywołałeś nie moje konto.

leczeniu zaburzeń psychicznych, m.in. wymienione w pytaniu leki o działaniu przeciwdepresyjnym i przeciwlękowym, neuroleptyki, czy benzodiazepiny, mogą powodować zaburzenia widzenia, m.in. trudności w zogniskowaniu, skupieniu wzroku, nieostre, czy „zamazane”, „zamglone”, jak w pytaniu, widzenie.

Źródło: www.mp.pl
  • Odpowiedz
  • 0
@ehhhhh_: teraz wiem mruczku, ale nie powinni dawać możliwości zakładania kont z takimi samymi nazwami, choć kot w awatarze tam nie byli i mogłem to obczaić. 3 hejterów dziś zatopiłem, plus odkrycie tego spisku, w głowie się kręci się wszystko. Miej jakieś zrozumienie dla mnie. Bez obaw, Ty też kiedyś na urlop zostaniesz posłany.
  • Odpowiedz