Aktywne Wpisy

Chciałbym otworzyć nitkę najdurniejszych porad jakie kiedykolwiek usłyszeliście.
Ja zacznę od:
"Nie szukaj miłości sama się znajdzie"
i
"Z sexem etc. nie ma się co spieszyć"
#przegryw
Ja zacznę od:
"Nie szukaj miłości sama się znajdzie"
i
"Z sexem etc. nie ma się co spieszyć"
#przegryw
źródło: copium-co-to
Pobierz
motilal +57
Nie wiem jak bardzo nasrane we łbie trzeba mieć, żeby cieszyć się z tego, że zwykli ludzie, którzy poszli na koncert, zginęli w zamachu terrorystycznym. Mam wrażenie, że niektórym rusofobia tak bardzo przeżarła umysł, że bardzo chętnie by kogoś zamordowali tylko dlatego, że jest z Rosji.
#ukraina #rosja
#ukraina #rosja

#pytanie #irobot #agd
@gwynebleid: To ją wsadź do samochodu i odwieź.
Dodasz dlaczego nie polecasz? Chodzi ogólnie o ten typ urządzenia czy konkretny model/producenta? Masz go jeszcze czy sprzedałeś?
Jak na to co chciałem - czyli utrzymanie czystości przy psie (zostawiającym masę włosów) - to super. Nie jest to oczywiście ideał ale jest blisko.
Pierwsza zaleta - super cichy - puszczasz sobie podczas wieczornych porządków i nikomu nie przeszkadza hałas.
Druga - dobrze sobie radzi w moim dużym domu (ale też nie mam prawie "stojących" mebli)
- automatyczne oczyszczanie też nie takie złe
- super cichy :)
@gwynebleid: dzięki. Mi też zależy na ogarnięciu głównie sierści po kocie. Ten Twój trochę droższy, bo 2000, a planowałem tak do 1300 coś przygarnąć. Opinie o nim widzę różne :)
Dobrze, że jeździ jakoś sensownie z tego co piszesz, bo jak widziałem na yt którąś roombę to jeden pokój ogarniała z godzinę...
Największy problem to oczywiście kable i moje krzesła, które nie mają zwykłych nóg tylko poziome poprzeczki na dole - odkurzacz na nie wjeżdża i nawet jeśli się nie zatnie, to się przesunie i traci nawigację. Ale mam też np. między sofami z 3 metry kwadratowe i stolik z deskami na podłodze w kształcie litery T