@Dueil_angoisseus a to wszystko bujda , mam ruskie i ukrianki w pracy i są strasznie fałszywe zazdrosne i zakompleksione na temat z tego skąd pochodzą A co do ich bycia matuszka, prawie każda z nich ma na koncie aborcję ale muszą szukać faceta i rodzic dzieci bo w ich krajach za gówniana wypłatę same by się nie utrzymały do wyboru jeszcze życie z rodzicami na kupie i wstyd że jej nikt
@Linnior88: Szczerze nie wiem co Ci powiedzieć bo poznałem tylko w swoim życiu jedną prawosławkę ale ona była bardzo konserwatywna wręcz tradwife. Do reszty się nie odniosę z resztą to tylko mem.
@Dueil_angoisseus one wszystkie są trad wife jak już chcą złapać męża , no ale najwyższy poziom aborcji rozwodów i hiv nie wziął się u nich z powietrza
@Dueil_angoisseus no i zachowują się jak zakompleksione wieśniary, u nas są 2 które wzięły ślub z Niemcami to udają Niemki i się przestawiają niemieckim nazwiskiem I próbują udawać Niemki żeby np się wywyższać nad polakami
#heheszki #humorobrazkowy
A co do ich bycia matuszka, prawie każda z nich ma na koncie aborcję ale muszą szukać faceta i rodzic dzieci bo w ich krajach za gówniana wypłatę same by się nie utrzymały do wyboru jeszcze życie z rodzicami na kupie i wstyd że jej nikt
I próbują udawać Niemki żeby np się wywyższać nad polakami
@Linnior88: Ta była z okolic Ustrzyk