Aktywne Wpisy

Raisei-chan +46
co za k---a beznadziejny mood
za rok będzie dokładnie 10 lat jak moje życie zmieniło się o... no właśnie o ile stopni? bo tak sobie powoli zdaje sprawę, że bez względu jaką drogę życiową bym wtedy obrała, jakiejkolwiek nie podjęła decyzji to moje życie wylądowałoby w tym samym miejscu co teraz
nic się zupełnie nie wydarzyło przez te 10 lat, dosłownie zostały mi one wyjęte z życia i czuje się jakby 10 lat temu
za rok będzie dokładnie 10 lat jak moje życie zmieniło się o... no właśnie o ile stopni? bo tak sobie powoli zdaje sprawę, że bez względu jaką drogę życiową bym wtedy obrała, jakiejkolwiek nie podjęła decyzji to moje życie wylądowałoby w tym samym miejscu co teraz
nic się zupełnie nie wydarzyło przez te 10 lat, dosłownie zostały mi one wyjęte z życia i czuje się jakby 10 lat temu
źródło: 1bf3845487b2473941e667bab8aab950
Pobierz
zajsty +113
W 15 kolejce Lewy bez gola.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#mecz #pilkanozna #laliga #lewygonimessiego
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#mecz #pilkanozna #laliga #lewygonimessiego
źródło: LM15
Pobierz

#lego
W komentarzach złomowisko :)
#tatacontent #gownowpis
źródło: temp_file1236498420610963990
Pobierzźródło: temp_file1644763904195011630
Pobierzźródło: temp_file6363964225719842869
PobierzNie, maskowanie faktycznie on zamontował. Level 7. No ale 'grał' ze mną kiedyś w war thunder to może dlatego kojarzył co zrobić. Roślinki oczywiście kiedyś ja kupowałem pod drzewka na jesień czy tam inne lato :)
Cała reszta (lądowisko czy złomowisko) to już oczywiście pomocną dłoń taty ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale maskowanie i specjalny oddział komandosów to jego sprawne rączki ( ͡º