Wpis z mikrobloga

Z moim ojcem rozmawiałem i mama na temat niskiego wzrostu.Majac 177 cm wzrostu dostałem kosza od kobiet które mierzą pomiędzy 160 a 170 cm .Będąc niskim facetem nie mam żadnego wsparcia i zrozumienia ze strony bliskich.Bedac osobą niska doznałem wiele przykrości z tego powodu że jestem mizernego wzrostu .Przykro mi się bardzo z tego powodu zrobiło .Nikt w rodzinie nie jest wśród mężczyzn tak niski jak ja .Przeważnie mężczyźni mają od 181 do 190 cm .Nie wiem co zrobić ze taki mały jestem nie zmienię tego wcale .Będąc u nie jednego psychologa to nie jednokrotnie nie zostałem zrozumiany z tego powodu tylko mnie wysłuchał nic więcej.Tylko pytał jak sobie z tym radzę powiedziałem wcale .On na to nic .Napisała do mnie dziewczyna która do mnie napisała zapytałem się o wzrost żeby nie było porozumień .Napisała ,że jestem zwykłym pedałem i mam do niej nie pisać .Przecież też chodzi im głównie o kasę i wzrost oraz zarobki.
Dla swojego ojca zawsze byłem małym nieudacznikiem życiowym zawsze tak było ,że byłem tym gorszym a inni tymi lepszymi.
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@seba199684: pewność siebie przede wszystkim i nie szukanie idiotek na tinderze.
Jak chodzi o kasę to by dzisiaj utrzymać rodzinę musicie mieć razem około 12k zł, jak są jakieś większe kredyty to 15k zł. To wtedy macie takie normalne życie bez szaleństwa.
  • Odpowiedz