Aktywne Wpisy
Linnior88 +214
Uwaga typ wysyła śmierdziela i to nie mytego
cytmirka +93
Z Dalią była szybka akcja. Dodałam ogłoszenie, że szukam domu (nawet tymczasowego), post miał kilka tysięcy udostępnień, udostępnił nawet jakiś gość z dużymi zasięgami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i kilka dni później pojechałam po Dalię, zerwałam jej łańcuch i zawiozłam do nowego domu (。◕‿‿◕。) Takie akcje sprawiają, że nadal chcę robić to co robię.
#otoziaki
#pomagajzwykopem
No i kilka dni później pojechałam po Dalię, zerwałam jej łańcuch i zawiozłam do nowego domu (。◕‿‿◕。) Takie akcje sprawiają, że nadal chcę robić to co robię.
#otoziaki
#pomagajzwykopem
#komputery #pcmasterrace #pytaniedoeksperta
@L3gion: @Turtle1380 6950XT w kazdych testach wychodzi w 90% lepiej od 4070S i 7800XT
A kosztuje mniej od nich
@kidi1
@MePix: Tak, polecanie na siłę jakiegoś starego, prądożernego gówna i to jeszcze od amd, byle tylko podtrzymać narrację, że "nvidia be" XD
Ale że w grach daje mniej fps i kosztuje pół tysiąca więcej to już szczegół (-‸ლ)
Więc nie porównuj karty za prawie 4000zł do karty za 2300zł gdzie wydajność jest prawie taka sama
@Delintik: Jak to jest być fanbojem, dobrze?
Fortnite wygrywa 6950XT
Returnal wygrywa 6950XT z przewagą 20%
RE4 wygrywa 6950XT z przewagą 2%
A plauge tale requiem wygrywa 6950XT z
@kidi1: Od siebie dodam ze jak dziala dobrze i chcesz zeby tak zostalo po wymianie karty to nie kupuj zadnych rx'ow z ich smieciowymi sterownikami. Ja sie raz polaszczylem na RX6700XT i nigdy wiecej.
Zapraszam jak coś na discord #gpupricebot