Wpis z mikrobloga

Ja pitole ponad 2 miechy w nowej firmie jestem wzięło mnie na 2ke przeszedłem ponad 600m do jedynego kibla w okolicy za szatniami, i nagle patrzę że laska(niezbyt urodziwa) która se przyjechała na 7ma do roboty tym samym aautobem i to taka z produkcji .... siedzi se na śniadaniu od tak a jest już prawie 1h robocza i to z dużą grupą pracowników ... Co jest taki luz??? Wszędzie gdzie pracowałem janusze kontrolowali co najmniej 90proc czasu pracownika... Mało tego sam jestem panem czasu jak się odbije na bramce 6..45.czasem 6.52, to. zanim się przebiorę i dojdę do docelowego miejsca będzie 6.55 a pozwalają mi wpisywać czas odbicia się dla mnie to jest 6.50 bo se tak ustaliłem wychodzę se 14.50, już raz mi za miesiąc płacili kasa się zgadza. Fajnie nikt się nie czepia tu o nic spory luz częściowo amerykański kapitał. Tak to można pracować, pierwszy raz w życiu nie jestem zastraszany i nadmiernie pilnowany przez Januszy. Chyba poczułem to co ma 95proc pracowników w Wawie i w tych największych miastach PL czyli luz i gofnogodizny głównie do wysiedzenia bo niewiele się dzieje.
Warto powalczyć o umowę firmowa tutaj bo narazie tylko agencyjna.
#praca #zalesie #pezegryw #wygryw #wykop
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sols: Kilka lat temu (z 10 będzie) pracowałem w takim kołhozie januszexie to wieśki pod 60 kombinowały tak, że potrafili przychodzić na 5,6 żeby wyjść wcześniej niż Ci co przyszli o 7. Skończyło się eldorado jak miała wyjechać jakaś część i do tej 7 chłopy prawie nic nie robiły a o 13 się już zwijali i nie było komu skończyć montażu :D Poszło jakieś zarządzenie, że mogą 20 minut przed
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@woskrosenie: czyli takich prac jest od groma a panuje otoczka z--------u??? Ale j----a hipokryzja ludzi wychodzi wszyscy to gadają jak to bardzo uciemiężeni są a się okazuje że 3/4 czasu o---------ą...
  • Odpowiedz