Aktywne Wpisy

wfyokyga +178
Mam urodziny dzisiej, wszystkiego najlepszego dla mnie.

źródło: temp_file455599378392858266
Pobierz
Okaz_prawilnosci +15
Skopiuj link
Skopiuj linkźródło: temp_file455599378392858266
PobierzWykop.pl
źródło: 449787314_373293689104851_4155618351584774431_n
PobierzI to jest właśnie krytyka:D
Krytyka ma na celu poprawę sytuacji lub wskazanie błędów, opiera się na argumentach i faktach, i jest wyrażana z szacunkiem, bez obrażania. Mowa nienawiści natomiast ma na celu poniżenie lub obrażenie kogoś, zawiera obelgi i dyskryminujące komentarze, i jest wyrażana bez szacunku i z wrogością.
@Tymajster: czyli to co napisałeś można nazwać mową nienawiści?
@Tymajster: xDDDDDD
Az trudno skomentowac to p--------o
"Każdy kto sie ze mna nie zgadza, jest ruską onucą"
-stare znałem xD
@Tymajster: XDDDD, TAK, tom i jerry to ruskie ai
No chyba, że ktoś skrytykuje kościół w Polsce albo napisze coś negatywnego o powstańcach albo białych, heteroseksualnych mężczyznach. Wtedy to jest zamach na najważniejsze wartości narodowe i konserwy z wykopu już wyciągają widły z szafy
@GratisLPG: szkoda że zabrakło Ci odwagi żeby odnieść się do reszty wpisu. Ale to typowe dla ludzi którzy nie mają racji a ich jedyna b--ń to b--ń miotana, g---o trzymane w ręku xD
Ludzie po prostu w wyniku starcia Europy z Rosją/Chinami widzą gdzie nas zaprowadzi lewicowa retoryka - do biedy albo do grobu
źródło: New Project (15)
Pobierz@Tymajster: partia skrojona pod ludzi prostych. Wszystko co działa to wolny ryneczek, a wszystko co złe, łącznie z pogodą za oknem to lewactwo.
Taki zestaw poglądów może zrozumieć każdy niezależnie od stanu wiedzy.
Dodaj do tego fanatyzm religijny i szurie.
@Tymajster: oto jak działa propaganda platformy siana od ponad 10 lat.
Takiego fanatyzmu w postrzeganiu świata nie ma w sobie nawet mocher z PiSu. Wy po