Aktywne Wpisy
marta_am +10
Mamy z mężem mały konflikt i zastanawiam się, kto tutaj ma rację.
Oboje mamy różne hobby. On bilard, a ja planszówki i w różne dni chodzimy sobie osobno do klubów. Umówiłam się z dwoma chłopakami z klubu, ze raz w tygodniu dodatkowo będziemy umawiali się u mnie w domu (mam duży dom i ogólnie najlepsze warunki) na dodatkową partyjkę gry. Jest to gra kampanijna, ze scenariuszami, nie da się w to za
Oboje mamy różne hobby. On bilard, a ja planszówki i w różne dni chodzimy sobie osobno do klubów. Umówiłam się z dwoma chłopakami z klubu, ze raz w tygodniu dodatkowo będziemy umawiali się u mnie w domu (mam duży dom i ogólnie najlepsze warunki) na dodatkową partyjkę gry. Jest to gra kampanijna, ze scenariuszami, nie da się w to za
Amigoyamigo +134
Pamiętacie jak pisałem o lasce, która mnie zghostowala za brak auta?
Tl;dr po pół roku się odezwala z przeprosinami i tłumaczeniami, ze tak wyszło i czy chce się spotkać. Ona zaprasza na lody, rower, cokolwiek tylko chce. No ja aż tak glupi nie jestem więc zdawałem sobie sprawę, że pojawił się przystojniejszy typ ode mnie. Może nie było o czym gadać, koleś okazał się totalnym głupkiem, może miał mała faję, a może
Tl;dr po pół roku się odezwala z przeprosinami i tłumaczeniami, ze tak wyszło i czy chce się spotkać. Ona zaprasza na lody, rower, cokolwiek tylko chce. No ja aż tak glupi nie jestem więc zdawałem sobie sprawę, że pojawił się przystojniejszy typ ode mnie. Może nie było o czym gadać, koleś okazał się totalnym głupkiem, może miał mała faję, a może

Ja już naprawdę nie wytrzymam, przez podwyżkę mojej raty wydałem już wszystkie oszczędności (╥﹏╥)
#nieruchomosci #bekazdebili
źródło: temp_file1629536354272166304
Pobierzgłapa gdy jest wysoka inflacja ale rzadzi pis i zbliżają się wybory
głapa gdy jest niska inflacja ale
najlepiej to było w grudniu 2021 gdy mielismy pierwszy odczyt inflacji na poziomie 8,6%, a ten nieudaniec wyszedł i powiedział, że podniesienie stóp to byłby "szkolny błąd".
Reszta to już historia: najwyższa inflacja po 2000 w Polsce, złotówka w pół roku straciła wtedy 25%.