Aktywne Wpisy
bugzer +311
Całe szczęści, że żyjemy w Polsce i te śmietniki mają sezon trwający tylko kilka miesięcy. Za te dawanie w p---e spod świateł i w--------e ludzi na ulicach nalezy im sie solidny c--j w dupe. Oni serio mysla, że to komus imponuja tak naprawdę kadzy ma ich za debili.
#motoryzacja #motocykle
#motoryzacja #motocykle
Oltwk93 +17
#nieruchomosci
Skąd wam się uroiło że to w Polsce ceny odleciały jak jesteśmy w środku stawki?
A dwaj nasi sąsiedzi #czechy i #slowacja mają dopowiednio o 80% i o 40% wyższe ceny?
Jedyna bańka jaka jest to nie ta na rynku nieruchomości a bańka informacyjna w której żyją wykopki spadkowicze
Beka z was
Skąd wam się uroiło że to w Polsce ceny odleciały jak jesteśmy w środku stawki?
A dwaj nasi sąsiedzi #czechy i #slowacja mają dopowiednio o 80% i o 40% wyższe ceny?
Jedyna bańka jaka jest to nie ta na rynku nieruchomości a bańka informacyjna w której żyją wykopki spadkowicze
Beka z was
Już nie chodzi o konia, o to że nie napiszę pierwsza, ale o ta "szansę". Co to "Mam talent" do konia ciężkiego???
Omijać takie kobiety szerokim łukiem Panowie, bo z takiej mąki chleba nie będzie.
Ten koń taki duży, czy to jakaś karlica?
@stempien666: Prawda. To jest bezczelne i żałosne jednocześnie, w większości to facet robi ten pierwszy krok w kierunku kobiety a taka jeszcze pisze, że ona daje
@Maxior99: Nie wiem, jak to ma "pompować ego", moje ego poszłoby w dół, gdybym sobie pomyślała, że piszą do mnie goście, którzy wyruchaliby drzewo, gdyby było chętne.
Koniara postawiona przed wyborem facet albo koń zawsze wybierze konia. To wiele upraszcza.
Jedyna różnica mniej kobiet w komentarzach pokazywało red flagi.
4.5/10 i dziwisz się, że nie masz powodzenia, bo w swoich oczach wciąż jesteś gościem 6/10 i młodszym o 8 lat.