Aktywne Wpisy
mati1990 +49
w zeszłym tygodniu wyszedł mail do pracowników że od tego tygodnia jest zakazane logowanie służbowym kontem na prywatnym sprzęcie.
wczoraj na tenancie włączyliśmy integracje do intunea z przypominajką na maila, po zalogowaniu kontem służbowym pod tablicą aktualizacji robi hard reset laptopa i wdraża urządzenie pod intune jako w pełni zarządzane przez firmę.
Dziś przyszedł pierwszy kierownik z innego działu z prywatnym laptopem i żądaniem przywrócenia jego danych.
sorry ale tak się nie
wczoraj na tenancie włączyliśmy integracje do intunea z przypominajką na maila, po zalogowaniu kontem służbowym pod tablicą aktualizacji robi hard reset laptopa i wdraża urządzenie pod intune jako w pełni zarządzane przez firmę.
Dziś przyszedł pierwszy kierownik z innego działu z prywatnym laptopem i żądaniem przywrócenia jego danych.
sorry ale tak się nie

erebeuzet +24
Różowa przyjmuje księdza po kolędzie. Ja nje.
Uciekam z domu, ale teraz muszę pilnować jak będzie szedł co bym sie nie wpakował na minę
Uciekam z domu, ale teraz muszę pilnować jak będzie szedł co bym sie nie wpakował na minę

źródło: temp_file3575548641992636374
Pobierz
Moje pytanie brzmi, czy jeżeli zacznę grę w wersji 2.0 od nowa, ale bez dodatku, to poza linią fabularną coś stracę? Nie wiem czy chcę kupować dodatek zanim nie pogram kilkunastu godzin. Kupię ale jak chwilę pogram.
Poza kosmetyką, dodatek pojawia się tak naprawdę dopiero po misji dla Voodoo Boys. Jeśli już masz podstawkę to nic nie tracisz