Wpis z mikrobloga

@robertkk: Robert możesz w wiele sposobów trafić do wojska. Możesz dostać list z przydziałem mobilizacyjnym i chociaż baaaaardzo nie chcesz tam być to nagle dostajesz kulkę w lep i kończysz życie. Możesz również dostać się chętnie do rozwitki licząc że jakoś zleci Kontrakt a tu nagle bach wojna i nie możesz ani go zakończyć ani zerwać. Możesz też iść chętnie na wojnę licząc że ci się uda i dostać dronem
  • Odpowiedz
@owsikalfred: Bardziej obawiam się grupy uzbrojonych rosjan niż grupy uzbrojonych portugalczyków, norwegów, czechów czy kanadyjczyków. Dlaczego? Bo sowieci to yebane zwierzęta zdolne jedynie do destrukcji i zazdrości
  • Odpowiedz
@robertkk: Gdzie oglądasz? Bo takie zebrane w jednym miejscu to znam tylko sadistica. Masz jakieś inne źródło poukładane? Bo telegram mnie wkurza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@robertkk: jak cieszy cię czyjaś śmierć to po prostu jesteś złym człowiekiem ¯\(ツ)/¯
Masz więcej wspólnego z ludźmi o których piszesz niż myślisz
  • Odpowiedz
  • 6
Robert możesz w wiele sposobów trafić do wojska.

@owsikalfred: mozna tez na wiele sposobow uniknac trafienia do wojska, w tym idac do wiezienia. Usprawiedliwiasz terrorystow.
@walokid: oczywiscie, ze cieszy. Jakby zajeli ukraine to bylibysmy nastepni. Selekcja naturalna.
@MarekKaa: combat footage na reddicie, trzeba miec konto bo duzo 18+
  • Odpowiedz
Jakby zajeli ukraine to bylibysmy nastepni.

@robertkk: tymczasem Rosjanie:
'hurr durr nato nas osacza, nie możemy stracić ukrainy bo nas zaatakują"

Już pisałem, jesteś tacy sami jak oni. Różnisz się od przeciętnego Rosjanina tylko miejscem urodzenia. Logika i mental ten sam
  • Odpowiedz
  • 0
@owsikalfred: przez ekran tak sie tego nie czuje, na pewno smierc sama w sobie jest straszna albo jak sie wykrwawia po jakichs obrazeniach. Po kilku miesiacach ogladania sie przyzwyczajasz. Chociaz jak ogladam czasem filmy od ruskich to mi przykro
  • Odpowiedz
@owsikalfred: Mnie bawi i satysfakcjonuje, bo gdybym dostał się do r000syjskiej niewoli zostałbym poćwiartowany w piwnicy opuszczonego budynku, którą przerobili by na katownie, a dokonałaby tego jakaś małpa z 60 IQ. Tylko dlatego że się broniłem i nie chciałem zostać ich niewolnikiem xd
  • Odpowiedz
@Little_Makak: ok. Ja gdybym złapał jeńca wiadomego pochodzenia to bym go o-----l od razu. Jeniec to tylko problem na froncie. Trzeba karmić prowadzić itd. Ale nie jestem na wojnie tylko siedzę sobie w klimatyzowanym biurze
  • Odpowiedz
@owsikalfred: Zostawiłbyś żonę i dziecko pod opieką US Army czy pod opieką armii czerwonej 2.0? Przecież nie ma żadnej różnicy, prawda? Co złego może się stać Polakom ze strony rosji? Przecież zawsze byli łagodni jak owieczka xd
  • Odpowiedz