Aktywne Wpisy

adisoniusz +234
ROZDAJO 100PLN
Mirsony z racji tego że na koniec miesiąca przeprowadzam się na nowe, prawie swoje mieszkanie chciałem Was spytać o opinie. Będę się urządzał od zera stąd moje zapytanie. Co jest Waszym must have w mieszkaniu? Air fryer, rolety zewnetrzne, podstawka do robienia kupy? Bede bardzo wdzięczny za każdą rzecz i opinie. A żeby troche rozruszać tego posta oranizuje #rozdajo
2x100zł - jedna stówka dla osoby którą wylosuje mirkorandom
Mirsony z racji tego że na koniec miesiąca przeprowadzam się na nowe, prawie swoje mieszkanie chciałem Was spytać o opinie. Będę się urządzał od zera stąd moje zapytanie. Co jest Waszym must have w mieszkaniu? Air fryer, rolety zewnetrzne, podstawka do robienia kupy? Bede bardzo wdzięczny za każdą rzecz i opinie. A żeby troche rozruszać tego posta oranizuje #rozdajo
2x100zł - jedna stówka dla osoby którą wylosuje mirkorandom

źródło: image
Pobierz
zibizz1 +146
Hej, u was też są takie sytuacje że parking jest wolny a ktoś parkuje w ten sposób? U mnie jest to nagminne. Kiedyś jednej pani zwórciłem uwagę to powiedziała że nie moja sprawa.
#parkowanie #dino #biedronka #lidl #taksiezyjenatejwsi
#parkowanie #dino #biedronka #lidl #taksiezyjenatejwsi

źródło: parkowanie
Pobierz
ktoś mi obtarł samochód parkując obok, na szczęście jeszcze rano samochód stał i porobiłem zdjęcia mojego zderzaka, tamtego samochodu i tego jak to auto było zaparkowane - no nie ma opcji, że nie udowodnię
czy z takim czymś jak na zdjęciu warto ścigać? nie za duże uszkodzenie na 14 letnim aucie chociaż tylne hamulce mi zaczęły piszczeć dzisiaj a wcześniej było ok ¯\(ツ)/¯
pytanie co dalej bo nigdy nie miałem takiej sytuacji? zostawić kartkę za szybą z informacjami i czekać? z oświadczeniem o winie do ubezpieczyciela i czekać na wycenę?
źródło: 1000013127
PobierzTylko foty najlepiej miej zgrane na CD XD
@ziele_angielskie: jeśli to tylko obtarcie to licz koszt najmniej 1000 zł. Jeśli jest jakieś inne uszkodzenie to może być sporo więcej.
@JudzinStouner: no niby jak, oba samochody zaparkowane tyłem plus to drugie widocznie krzywo, idealnie blisko tego elementu mojego
źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierz@ziele_angielskie: jak będziesz zgłaszał przez Internet to musisz wszystko obfotografować i opisać, pewnie dostaniesz zaniżoną wycenę od ubezpieczyciela i jak się nie zgodzisz to możesz umówić się na oględziny z ich rzeczoznawcą.
Ja miałem taką sytuacje ze po tym jak gość wpadł w poślizg przed światłami i zatrzymał się na moim zderzaku to najpierw zaproponowali mi
@ziele_angielskie: no niby tak, że w tym momencie nie da się stwierdzić czy ty otarłeś jego czy on Ciebie. Jeśli nie ma żadnego świadka, ani nagrania z monitoringu to to jest słowo przeciwko słowu. Im szybciej zrozumiesz o co chodzi, tym lepiej dla Ciebie, bo taki temat to jest żyzny grunt dla ludzi nieuczciwych.